Laat een boodschap achter

Je koopt een steen en er gebeurt niets.

Je koopt een steen en er gebeurt niets.

Je hebt de steen met zorg uitgekozen. In de omschrijving doet hij precies wat je wil.

De steen geeft je kracht, zelfvertrouwen, helderheid in je hoofd, zet je op je zielspad of laat zien wat die dan wel niet is.

Eenmaal ontvangen leg je hem op een plek neer. Daar kan die dan mooi het werk doen.
Maar er gebeurt niet zoveel. Dus spoel je de steen nog eens af. Neem je het in je handen. Misschien heb je het mis. Is het aan de gang maar merk je het nog niet.

Dus met je ogen dicht en steen in de hand doe je je wens en leg je hem daarna weer op zn plekje. Nu afwachten.

Voel je al iets?
Gebeurd er al iets?
Waarschijnlijk niet..

Stenen hebben kracht. Ze dragen de energie van de aarde.
En op iedere plek op deze aardbol is een andere energie. Stimulerend of juist dempend, kalmerend. Daarnaast bestaan stenen uit mineralen. Die hebben allemaal hun bewezen werking. Die combinaties zorgen ervoor dat stenen een bepaalde energie bij zich dragen, dát is de kracht van stenen.

De energie van stenen werkt altijd. Of je het nu wilt of niet. Er zit geen aan en uit knop op. Maar alleen de steen gaat het doen. Je zult zelf wel in actie moeten komen. Als je achterover gaat zitten afwachten tot de steen het voor je oplost kun je nog best wel lang wachten. Jij moet het zelf doen.

De energie van de steen brengt een soort van onderstroom in beweging. Zorgt ervoor dat jij meer in balans komt op dat gebied. En dan ligt de bal bij jou. Pak jij kansen? Ga je aan de slag? Neem je de eerste stap?

Als er ergens nog een blokkade zit zal een steen deze meer aan de oppervlakte brengen en zeker niet voor je laten verdwijnen.

Werken met de kracht van stenen is niet passief maar actief. Het vraagt energie en actie van de steen, maar valt of staat met jouw eigen actie.

Dus wat wil je bereiken? Maak contact met de steen en ga dan zelf aan de slag!

All comments

Leave a Reply

back to top