Laat een boodschap achter

Steen uitgelicht: Pyriet

Steen uitgelicht: Pyriet

Eigenlijk heb ik niet echt iets met Pyriet. Ik bedoel daarmee dat het niet een steen is die ik zelf meteen zou uitzoeken. Er zijn stenen en kristallen die ik bij de eerste aanblik al geweldig vindt. Dat heb ik niet met Pyriet. Behalve dat hij geweldig blinkt en glanst en de structuur, die is bijzonder. Al die kleine kubusjes. Natuurlijk gevormd en ontstaan, allemaal kaarsrecht met strakke hoeken.

En toch is Pyriet nu even het middelpunt van mijn aandacht. Is het DE steen waar ik nu mee werk.

Als ik een steen uitzoek, stem ik ze vaak af op wat ik wil bereiken, welke steun ik nodig heb. Of omdat ik de kleur en energie meteen bij het eerste gezicht geweldig vind. Het werkt niet altijd zo want stenen kunnen jou ook uitzoeken en vooral vinden. Dan kruisen ze meermaals je pad om vele manieren. 

Zo is het bij mij nu ook met deze Pyriet. De energie van dit metaal riep mij, trok aan mij en vulde mij aan daar waar ik uit balans ben en het nodig heb. Dus toen ik ging inkopen kon ik gewoon niet anders als een aantal stukken Pyriet meenemen. Mooie zuivere Pyriet.
Ik heb ze een tijdje laten liggen. Eerst de andere stenen in de webshop geplaatst. En steeds weer kom ik ze tegen in de dozen. Uit het niets komt de energie naar voren. Knallend.
Ik kan eromheen blijven lopen maar uiteindelijk wint de pyriet.

Dan zul je wellicht denken waar zou ze Pyriet voor nodig hebben? 

Wel, die gedachte had ik ook. Maar dat is eigenlijk struisvogel werk. Want ik weet het heus al. Mijn eigenwijze karakter denkt het vaak beter te weten als wat ik voel, en werken met Pyriet is daar een voorbeeld van. 

Op dit moment leg ik de laatste hand aan de stenen-cursus en zit ik volop in het schrijfproces van mijn boek. De stenen-cursus staat op punt gelanceerd te worden en dan sluipt er toch weer een stukje onzekerheid in mijn systeem. Ik laat mij meevoeren met de twijfel en als ik eenmaal de weg naar mijn hoofd heb gevonden kom ik daar soms hardnekkig lastig vandaan. Maar met alleen denken en analyseren komt de cursus er niet. 

Misschien heb je het ook gemerkt, er is de laatste tijd heel veel verschuiving en verandering in de energie van de kosmos. Je lichaam moet zijn best doen deze verandering in energie te integreren. Mee te veranderen naar een hoger niveau. Met alle fysieke gevolgen die je daarbij cadeau krijgt. Moeheid, duizeligheid, misselijk, slecht slapen, ik noem er een paar. Het helpt mij niet om dan vol gefocust en daadkrachtig te blijven. Om lekker meters te maken. Ik ben snel afgeleid en niet doelgericht. Aan het eind van de dag is er dan de teleurstelling dat ik het toch niet heb afgekregen. Misschien herken je dat wel.

Dit gouden blinkende brok kubusjes Pyriet helpt hierbij. Het helpt deze veranderingen makkelijker te integreren. 

Als je dan de Pyriet pakt valt alles op zijn plaats. Houdt er 1 in beide handen en alle energie komt in balans. Pyriet brengt balans, in alles. Dualiteit, aura en energie. Het is een steen verbonden aan de 3echakra. Dat betekent dat ze je boost in energie! Vitaliteit, actie, doorzettingsvermogen en daadkracht. Maar je 3eChakra is ook de plek waar creativiteit haar oorsprong vindt. Allemaal eigenschappen die perfect zijn als je wilt manifesteren, overvloed wilt aantrekken of dromen waar wilt maken.

Nu is het niet zo dat als je de steen neerlegt het werk dan is geklaard. 

Manifestatie vraagt om actie. Niet van de steen maar van jouzelf. Dat is wat Pyriet bij je aanzet: actie, beweging, toegeven aan ingevingen en ideeën.  Vaak worden we afgeremd door angst, twijfel of juist de mening van anderen. Pyriet heeft daar allemaal een oplossing voor. Negativiteit wordt geweerd, maar jij krijgt de energie-tools om hier zelf aan bij te dragen. Het zal je stimuleren te kiezen voor daden die negativiteit verder weren en verwijderen uit je dagelijkse leven. Wat niet meer past, mag weg. 

Pyriet zal je ook helpen niet zo te luisteren naar je angsten. Ze verdwijnen meer naar de achtergrond. De bedoeling is dat het dan makkelijker is om je eigen stappen te maken, te luisteren naar je gevoel en impuls. Maar, ik blijf het zeggen, dan moet je het wel doen! 

Met de Pyriet op mijn werkplek type ik de laatste zinnen van de cursus en ga bewust mee met de flow waar het mij brengt. 

 

PYRIET RITUEEL VOOR OVERVLOED

Plaats 5 stukken pyriet op een altaar of voor jou bijzondere plek.

Plaats daarbij 5 groene kaarsen. Ze mogen ervoor, erachter of ertussen.

 

Steek de kaarsen met een kaars aan en terwijl je dat doet, visualiseer je de rijkdom en overvloed die je wilt.

Dit herhaal je als je de kaarsen uit blaast. 

 

Alle Pyriet die momenteel in de webshop te verkrijgen is, vind je hier: https://bit.ly/2KQgQxk
 

HEB JE VRAGEN, KAN IK JE ERGENS MEE OP WEG HELPEN? WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN? Schroom niet en mail me vrijblijvend: carina@spiriland.nl

All comments

Leave a Reply

back to top