Laat een boodschap achter

Valkenoog geluksolifantje

€ 18,61
Inclusief belasting

Een olifant figuurtje staat symbool voor geduld, rijkdom en overvloed. Heeft de olifant zoals hier de slurf omhoog gericht dan is het een geluks amulet geworden.
Het symbool vd olifant komt van de witte olifant die de geboorte van Boeddha aankondigde

Valkenoog is een beschermende steen, die je inzicht in jezelf en anderen geeft. Stuurt negativiteit van anderen terug naar de veroorzaker. 

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Valkenoog werd van oudsher al door de indianen gebruikt om negativiteit af te weren en beschermd te zijn tegen negatieve energie.
Valkenoog heeft een blauwe gloed waar de tijgeroog een gele gloed heeft en is wat transparant. Daardoor krijg je het kattenoog effect.

Na heel veel jaar verandert de blauwe kleur in geel en is de valkenoog verandert in de bekende tijgeroog.

Valkenoog is net als in zijn 'volwassen versie tijgeroog' een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. Het zet je in je centrum waar je balans zit.

Valkenoog is sterk in het kalmeren van energie. Kalmeert boosheid en dempt zorgen. Geeft zelfvertrouwen en vermindert stress. 

Deze steen beschermt je zodat roddels, negatief over je praten en diens uitgezonden negativiteit je niet meer raken en schaden. Tijgeroog stuurt het terug naar degene die dit uitzend.
Vergroot je eigenwaarde en zelfvertrouwen en geeft je kracht, vitaliteit, vertrouwen en helderheid.

De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken.

In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Valkenoog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen.         

Bij bestelling ontvang je de olifant van de foto.


VAL-002

Specifieke referenties

back to top