Laat een boodschap achter

  • Nieuw

Giftbox Kracht en Vitaliteit

€ 42,50
Inclusief belasting

Voor meer zelfvertrouwen, innerlijke kracht en energie. Om jou een duwtje in deze richting te geven heb ik deze box voor je samengesteld met: een oranje calciet hart, een mooie en krachtige Robijn en een ruwe groene Toermalijn in kwarts.

Aantal
Op voorraad

Deze giftset is verpakt in een luxe doosje en bevat:

een oranje Calciet hart

een krachtige Robijn

een ruwe groene toermalijn in kwarts

een blauwdruk inzicht kaart door mij gekozen 

uitwerkingen van alle 3 stenen


gft003
11 Items

5 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Maan & Godinnen kristallenbox

€ 93,00

Een kristallenbox met de energie van de maan. Om de godinnen kracht in jou te activeren, te leven met de cycli van de maan en je intuïtie te versterken.
Inclusief een persoonlijk uitgewerkt maanteken, persoonlijk afgestemde edelstenen en/of kristallen een maanraster complete uitleg over de 4 fasen van de maan, wat de maan voor invloed heeft op jouw godinnen energie, hoe je maanwater maakt, een raster en een maanreading.

Leven vanuit jouw Blauwdruk Kristallenbox

€ 93,00

Een complete kristallebox om te gaan leven vanuit je blauwdruk met de hulp van edelstenen.
Met een selectie van edelstenen en kristallen, op jou persoonlijk afgestemd die inzichten geven, hoofd en hart verbinden en je zielsopdracht verhelderen. Inclusief uitwerkingen, kracht raster, een ondersteundende etherische olie mix, een reading, en een uitleg over jouw blauwdruk.

Giftbox Balans en Rust

€ 23,95

Wil jij je in het dagelijks leven meer zen en je op je plek voelen? Gewoon even die innerlijke rust wat meer voelen? Kies dan voor de mooie mix van Aragoniet, Golden healer en Lepidoliet getrommeld

back to top