Laat een boodschap achter

Persoonlijke Kristallenbox

€ 88,00
Inclusief belasting

Een complete kristallenbox afgestemd en samengesteld op jouw vraag, thema, wens of intentie. 

Aantal
Op voorraad

Ben je op zoek naar jouw weg? Hoe je in balans kunt blijven ook al is het even roerig en stormachtig? Of zoek je juist meer verbinding en wil je weten wat jouw zielsopdracht is? 

Edelstenen hebben energie en kracht. In deze box maak ik een persoonlijke selectie van mooie kristallen. Niet willekeurig gekozen, maar op elkaar en op jou afgestemd. Zodat jij verder kunt groeien, je intuïtie sterker kan werken, je makkelijker in je kracht kunt komen en afstemmen op de volgende stap die je mag maken.

Het heeft allemaal 1 doel: kiezen voor jezelf, voeding voor je ziel, van jezelf houden en liefde voor wie jij bent.
Deze doos is dan ook helemaal voor jou. Je kunt hem aanvullen met andere stenen, als altaar gebruiken, of gewoon als een moment van afstemming met jezelf.

Alle teksten zullen gepersonaliseerd worden, afgestemd op jouw energie.

 

Een kristallen box met aandacht, liefde en een intentie samengesteld, met:

  •  Op maat uitgekozen, meerdere kristallen van hele mooie kwaliteit. Krachtig in energie en kleur. Het aantal verschilt per keer, evenals de grootte. Ze zijn geactiveerd en vol energie.
  • Complete uitwerkingen per kristal over de werking en waarvoor te gebruiken
  • Complete uitwerking hoe je de kristallen kunt reinigen en opladen
  • Een reading waarin staat uitgewerkt wat deze kristallen box jou gaat brengen.
  • Een voorbeeld van een raster waarin de kristallen elkaar versterken en je intentie in het universum kracht bij zet.
  • Een kracht-item dat jou bij het werken aan het thema van de edelstenen ondersteund, je zelfvertrouwen geeft en kracht in het nemen van jouw stappen.
  • Een zakje gedroogde salie voor het reinigen van de stenen.
  • Een uitleg over de kristallen box, samen met bovenstaande informatie in een mooi vormgegeven boekje.
  • Een mooi, persoonlijk, intentie dagboek.
  • Een luxe, mooie box.

 

In deze box zit jouw intentie dagboek

Intenties, wensen en dromen vinden krijgen veel kracht als ze als handgeschreven energie in het universum worden gezet. In dit dagboek kun je ze uitschrijven en de weg erheen volgen. De werkwijze van het universum zal je duidelijk worden, hoe toevalligheden samenvallen. Door je intenties op te schrijven, gebruikmakend van de kracht van deze kristallen, kun je komen tot jouw kern en zul je voelen welke intenties wel op het pad van jouw blauwdruk passen en welke niet.

 


KRB003
32 Items

5 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Giftbox Kracht en Vitaliteit

€ 42,50

Voor meer zelfvertrouwen, innerlijke kracht en energie. Om jou een duwtje in deze richting te geven heb ik deze box voor je samengesteld met: een oranje calciet hart, een mooie en krachtige Robijn en een ruwe groene Toermalijn in kwarts.

Giftbox Balans en Rust

€ 23,95

Wil jij je in het dagelijks leven meer zen en je op je plek voelen? Gewoon even die innerlijke rust wat meer voelen? Kies dan voor de mooie mix van Aragoniet, Golden healer en Lepidoliet getrommeld

Leven vanuit jouw Blauwdruk Kristallenbox

€ 93,00

Een complete kristallebox om te gaan leven vanuit je blauwdruk met de hulp van edelstenen.
Met een selectie van edelstenen en kristallen, op jou persoonlijk afgestemd die inzichten geven, hoofd en hart verbinden en je zielsopdracht verhelderen. Inclusief uitwerkingen, kracht raster, een ondersteundende etherische olie mix, een reading, en een uitleg over jouw blauwdruk.

Maan & Godinnen kristallenbox

€ 93,00

Een kristallenbox met de energie van de maan. Om de godinnen kracht in jou te activeren, te leven met de cycli van de maan en je intuïtie te versterken.
Inclusief een persoonlijk uitgewerkt maanteken, persoonlijk afgestemde edelstenen en/of kristallen een maanraster complete uitleg over de 4 fasen van de maan, wat de maan voor invloed heeft op jouw godinnen energie, hoe je maanwater maakt, een raster en een maanreading.

back to top