Laat een boodschap achter

Maan & Godinnen kristallenbox

€ 93,00
Inclusief belasting

Een kristallenbox met de energie van de maan. Om de godinnen kracht in jou te activeren, te leven met de cycli van de maan en je intuïtie te versterken.
Inclusief een persoonlijk uitgewerkt maanteken, persoonlijk afgestemde edelstenen en/of kristallen een maanraster complete uitleg over de 4 fasen van de maan, wat de maan voor invloed heeft op jouw godinnen energie, hoe je maanwater maakt, een raster en een maanreading.

Aantal
Op voorraad

Wil je je intuitie versterken? Meer leven naar het ritme van de mysterieuze maan, die veel invloed heeft op onze manifestaties, groei en emoties?

Of zoek je juist kracht van de godinnen energie om vanuit balans en veerkracht je leven verder te stappen.

 

In de maan Kristallen box zitten stenen die een sterke samenwerking hebben met de maan. 

Niet willekeurig gekozen, maar op elkaar en op jou afgestemd. 

Ze activeren jouw godinnen kracht, ze helpen je in tijden van woelige zielenroerselen, zoals de maan met haar fasen en thema’s jou stimuleert het beste in je boven te halen. Zodat jij verder kunt groeien, je intuïtie sterker kan werken, je makkelijker in je kracht kunt komen en afstemmen op de volgende stap die je mag maken.

Het heeft allemaal 1 doel: kiezen voor jezelf, verbonden zijn met jouw innerlijke kracht en weten, voeding voor je ziel, van jezelf houden en liefde voor wie jij bent.
Deze doos is dan ook helemaal voor jou. Je kunt hem aanvullen met andere stenen, als altaar gebruiken, of gewoon als een moment van afstemming met jezelf.

Maar deze box heeft niet alleen stenen..

Jouw persoonlijke maanenergie en maanteken die je met je geboorte hebt meegekregen zullen je inzichten geven over dit leven, je talenten en je valkuilen. 

 

Een kristallen box met zachtheid, balans, godinnen energie en de magische kracht van de maan. 

 

 • Meerdere op maat uitgekozen edelstenen en kristallen van hele mooie kwaliteit. Krachtig in energie en kleur. Sommige stenen zijn trommelstenen (als bijvoorbeeld de maansteen) en daarvan zijn er meerdere zodat ze gebruikt kunnen worden in het maanraster. Andere stenen of kristallen zullen gepersonaliseerd worden afgestemd op je talenten en vergroten van je intuitie.
 • Jouw persoonlijke maanteken compleet uitgewerkt. Met jouw kenmerken, talenten, valkuilen en kracht.
 • Uitleg over de maan, godinnen energie, haar kracht, maanfasen en hoe je jouw leven kunt afstemmen op haar energie.
 • Uitleg over maan water. Hoe maak je dat en waarvoor is het te gebruiken.
 • Complete uitwerkingen per kristal over de werking en waarvoor te gebruiken.
 • Complete uitwerking hoe je de kristallen kunt reinigen en opladen.
 • Een maan raster waarin de kristallen elkaar versterken en je intentie in het universum kracht bij zet. Uitgelegd hoe een raster werkt, een raster ritueel en een raster mal.
 • Een mooie luxe box waar alles in past.
 • Een zakje gedroogde salie voor het reinigen van de stenen.
 • Een reading over jou en jouw maan kristallen box.
 • Alles samengevoegd in een mooi vormgegeven boekwerk.

 

In deze box zit jouw, gepersonaliseerde, Maanteken

Iedereen heeft naast een zonneteken (ook wel bekend als een dierenriem teken) ook een maan teken. Deze energie is even bepalend als je zonneteken. Dat geldt ook voor de fase van de maan bij jouw geboorte. Je zonneteken geeft je inzicht in hoe je over jezelf denkt, je maanteken over je instinctieve eigenschappen. Hij zal volledig worden berekend en uitgewerkt.

 

Bestel jouw Maan & godinnen energie Kristallenbox

 


KRB001
19 Items

5 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Giftbox Balans en Rust

€ 23,95

Wil jij je in het dagelijks leven meer zen en je op je plek voelen? Gewoon even die innerlijke rust wat meer voelen? Kies dan voor de mooie mix van Aragoniet, Golden healer en Lepidoliet getrommeld

Giftbox Kracht en Vitaliteit

€ 42,50

Voor meer zelfvertrouwen, innerlijke kracht en energie. Om jou een duwtje in deze richting te geven heb ik deze box voor je samengesteld met: een oranje calciet hart, een mooie en krachtige Robijn en een ruwe groene Toermalijn in kwarts.

Leven vanuit jouw Blauwdruk Kristallenbox

€ 93,00

Een complete kristallebox om te gaan leven vanuit je blauwdruk met de hulp van edelstenen.
Met een selectie van edelstenen en kristallen, op jou persoonlijk afgestemd die inzichten geven, hoofd en hart verbinden en je zielsopdracht verhelderen. Inclusief uitwerkingen, kracht raster, een ondersteundende etherische olie mix, een reading, en een uitleg over jouw blauwdruk.

back to top