Laat een boodschap achter

  • Aanbieding!

Seleniet ruw Lamp

€ 54,50
Inclusief belasting

Seleniet is een nieuwetijdssteen wordt ook wel de Engelen-steen genoemd

Je ontvangt de lamp, inclusief armatuur en led lampje

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Ruwe Seleniet is een nieuwetijdssteen wordt ook wel de Engelen-steen genoemd.
Het brengt energie in balans en verwijdert rommel en energetische blokkades.

De seleniet dwingt je met zachte hand vooruit te bewegen in je leven, stappen te maken in plaats van stil blijven staan door de illusie van veiligheid, zekerheid en comfort.

Seleniet heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Hierdoor werkt Seleniet als medium naar de hogere wereld. Het maakt het ons beter mogelijk (bijvoorbeeld in meditatie) contact te krijgen met de hogere wereld (engelen, gidsen of hoe je het ook noemen wilt), terwijl het de hogere wezens makkelijker toestaat contact te leggen in en met onze wereld. Zuivert de ruimte door haar prachtige uitstraling en laat het licht de ruimte in komen. Daarnaast is Seleniet prachtig om te zien en fijn om aan te raken. 

de lamp is een fijne steen in een kinderkamer om energie zacht en rustig te maken.

De lamp is 25 cm hoog en 9 cm breed.

Hij past niet door de brieven bus.


SE019

Specifieke referenties

12 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Carneool getrommeld ca 30 gr

€ 5,13

Carneool geeft levenslust en vitaliteit. Zet aan tot actie. Het werkt aardend en activerend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies.Motiveert actie tot een succes!

Citrien getrommeld 6-9 gr - Congo

€ 5,95

Dit is echte ongebrande citrien!

Manifestatie, energie, creativiteit, overvloed, rijkdom, plezier zijn de kernwoorden van deze steen. Het helpt je gedachten, wensen, dromen, passie en intentie om te zetten in iets tastbaars. Het is de steen van financiele overvloed en helpt je overtuigingen op geld en overvloed op te lossen. Incl. interne regenboog :-)

Seleniet oranje hart

€ 9,66

Seleniet is een nieuwetijdssteen wordt ook wel de Engelen-steen genoemd. Seleniet (een gipskristal) heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Oranje seleniet aard engelen energie.

Rutiel kwarts 161 gr - Brazilie

€ 98,00

Buitengewoon fraaie Rutielkwarts van maar liefst 161gram.

Alle kwartssoorten staan bekend om hun gave extra kracht en intensiteit te geven aan intenties of affirmaties. Rutiel geeft creatieve energie en vergroot je vermogen om inspiratie en inzichten uit de kosmos te ontvangen. Steen van vreugde, daadkracht en energie.

back to top