Laat een boodschap achter

  • Aanbieding!

Seleniet ruw Lamp

€ 54,50
Inclusief belasting

Seleniet is een nieuwetijdssteen wordt ook wel de Engelen-steen genoemd

Je ontvangt de lamp, inclusief armatuur en led lampje

Aantal
Laatste items in voorraad

Ruwe Seleniet is een nieuwetijdssteen wordt ook wel de Engelen-steen genoemd.
Het brengt energie in balans en verwijdert rommel en energetische blokkades.

De seleniet dwingt je met zachte hand vooruit te bewegen in je leven, stappen te maken in plaats van stil blijven staan door de illusie van veiligheid, zekerheid en comfort.

Seleniet heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Hierdoor werkt Seleniet als medium naar de hogere wereld. Het maakt het ons beter mogelijk (bijvoorbeeld in meditatie) contact te krijgen met de hogere wereld (engelen, gidsen of hoe je het ook noemen wilt), terwijl het de hogere wezens makkelijker toestaat contact te leggen in en met onze wereld. Zuivert de ruimte door haar prachtige uitstraling en laat het licht de ruimte in komen. Daarnaast is Seleniet prachtig om te zien en fijn om aan te raken. 

de lamp is een fijne steen in een kinderkamer om energie zacht en rustig te maken.

De lamp is 25 cm hoog en 9 cm breed.

Hij past niet door de brieven bus.


SE018
1 Item

Specifieke referenties

12 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Rozenkwarts Schedel 310 gr

€ 64,86

Deze handgeslepen, wijze dame heeft met haar 3 andere wijzen een pact van liefde gesloten. Haar wijsheid zal je helpen te leven vanuit de basis van liefde en zelfacceptatie. Ze is zacht en een tikkeltje eigenwijs. Maar behoorlijk vastberaden. Ze behoed je van meevechten en uit je eigen energie stappen.

Haar missie is: Love rules!

Maansteen zwart (grijs) madagaskar

€ 6,95

Zwarte maansteen is verbonden met de mysterieuze energie van de nieuwe maan. manifesterend, vrouwelijk, en versterkt intuitie, verbonden met de energie van de maan, reinigend, intuïtief versterkend, geeft inzichten en zelfontdekking. Helpt creëren vanuit leegte.

Morion hanger

€ 10,65

Morion hanger helpt om negatief geladen energie op te schonen in het lichaam na chemokuur of bestraling. Voor hooggevoelige mensen die reageren op entiteiten.

Prasioliet Edelsteenhanger

€ 10,15

Prasioliet is een steen die is ontstaan uit verhit Amethist. Ook wel Ammegreen of groene amethist genoemd. Brengt balans is 'boven en onder', in hoge chakra's en lage zodat energie kan stromen. Versterkt zelfvertrouwen en waardering.

back to top