Laat een boodschap achter

  • Nieuw

Malachiet 180 gr Congo

€ 25,35
Inclusief belasting

Zit je te wachten tot je werkelijkheid en je leven verandert? Malachiet helpt je door de hindernissen, mist en blokkades heen te breken en dromen en wensen om te zetten in daden en werkelijkheid. Het doorbreekt het lamgeslagen gevoel van waar te beginnen door ideeën te gaan uitvoeren.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Malachiet geeft verlichting en geeft helderheid in diepgaande -terugkomende- processen. Het zet je emotioneel weer in balans en helpt je andermans emotionele bagage bij die persoon te laten in plaats van ze over te nemen.

Deze steen geeft je zelfvertrouwen en leert je verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf. Vooral ook voor je acties. Zodat je je integriteit trouw kunt blijven en de verleidingen van je ego kunt weerstaan om je eigen pad en koers te volgen. Dwars door de moedeloosheid te gaan aanpakken en door te gaan je echte passie en jouw weg te gaan volgen.

Malachiet helpt je grenzen te respecteren, zowel die van jezelf als die van anderen. Ook dit geldt voor de verleidingen in alle vormen en maten. Niet alleen van je ego, maar ook de zoete verleidingen ;-)

Deze steen maakt je chakra's schoon en zet ze in lijn, activeert ze en stemt ze af op spirituele leiding. Het is de steen van transformatie. Malachiet dringt tot de kern van het probleem, versterkt je intuïtie en het bijbehorende inzicht om tot de oplossing te komen.
 Het fungeert als een soort van alarmsysteem waarbij je direct voelt als iets niet klopt.

Het verhaal gaat dat Malachiet in stukken breekt als er gevaar is waar je voor gewaarschuwd moet worden.

Het is een transformatiesteen die de poort opent naar de ziel en het 6de zintuig activeert, sterk helend vooral op emotioneel gebied. Biedt bescherming bij straling. De steen geeft letterlijk weer lucht en ruimte om weer door te kunnen gaan.

Het verlaagt de bloeddruk, verzacht bij astma, helpt bij artritis, epilepsie, gezwollen gewrichten, tumoren, wagenziekte en duizeligheid. Ook de oogzenuwen, alvleesklier, milt en bijschildklier vinden baat bij Malachiet. Malachiet stimuleert de ontgiftende werking van de lever, zodat de verzuring van weefsels vermindert.

Het is een geneeskrachtige steen die krampen verlicht en bevallingen vergemakkelijkt.

Deze steen weegt 180 gr en is 4 cm breed, 8,5 cm lang en 3 cm dik

Bij bestelling van zal de steen van de foto worden verzonden.


EB031

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

bergkristal harthanger doorboord 35 gr

€ 8,12

Een groot bergkristal hart. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht. Het slaat energie op, reguleert het, versterkt het en geeft energie. Zuivert en is programmeerbaar met intenties en kracht. Dit hart is zuiver en zelfs met hier en daar een regenboog als uiting van de energie en kleur die het in zich draagt

Rutiel kwarts 161 gr - Brazilie

€ 111,60

Alle kwartssoorten staan bekend om hun gave extra kracht en intensiteit te geven aan intenties of affirmaties. Rutiel geeft creatieve energie en vergroot je vermogen om inspiratie en inzichten uit de kosmos te ontvangen. Steen van vreugde, daadkracht en energie.

Regenboog Fluoriet knuffelsteen 40gr China

€ 7,12

Heelt hartenergie, orde schept in een chaos, je helpt plannen om te zetten in echte actie. Het lijkt bijna op een persoonlijke secretaresse die je helpt je droomdoelen te verwezenlijken door structuur, orde en focus te krijgen in alle gedachten en ideeën. Heerlijk als je niet weet waar te beginnen. 

Chrysopaas 14-16 gr

€ 6,13

Deze steen geeft je een duw in de positiviteit. Zorgt ervoor dat je hart en wensen je besluiten bepalen in plaats van angst. Heelt het hart en stimuleert vergeving voor eigen groei.

back to top