Laat een boodschap achter

Oceaan Jaspis handgeslepen

€ 6,50
Inclusief belasting

Deze steen maakt je in alle opzichten blij. Zet je in het nu, zorgen naar de achtergrond en versterkt positief gevoel, denken en daadkracht. 

Aantal
Op voorraad

Oceaan Jaspis wordt alleen maar gevonden in Madagaskar. Het is een steen die zijn positieve energie graag deelt zodat je vanzelf in een opgewekte stemming komt. Oceaan Jaspis is een krachtige steen die je problemen en zorgen wat naar de achtergrond verschuift zodat je hierdoor niet meer in het verleden of de toekomst leeft, maar in het nu. Door in het nu te zijn  en toekomst en verleden los laat, merk je ook meer de mooie, dierbare en dankbare momenten over de dag. 

Deze steen duwt je met zachte hand naar de positieve dingen van het leven. Super fijn voor mensen die het even niet meer zien in alle chaos en negativiteit. 
Omdat deze steen heel erg goed is je in het NU te zetten is het een perfecte steen om te gebruiken bij meditatie en gedachten te kalmeren. Perfect om even de stilte in jezelf op te zoeken zodat je kunt luisteren naar je hart en innerlijk weten.
Hij werkt op je zonnevlecht, hartchakra en keelchakra, dus je voelt je fijner, denkt positiever en je handelingen zijn hierop afgestemd.

Ook heeft Oceaan Jaspis een fijne werking in ruimtes waarin je het plaatst. De positieve kijk en energie geef je namelijk versterkt door. 

De getrommelde stenen wegen tussen de 37 en 48 gr, zijn gemiddeld tussen de 4 a 5 cm lang en 2 cm breed.


OJ010
11 Items

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Robijn in Fuchsiet getrommeld 15-27 gr

€ 7,67

Robijn geeft vitaliteit, plezier, kracht en rijkdom. Zorgt dat je plezier hebt in je leven en de volgende stap kan gaan maken. Geeft je energie voor verandering als je vast zit. Fuchsiet geeft de nodige inzichten, evenwicht en helpt je gezonde en gelijkwaardige relaties te hebben.

Seleniet lichtje waxine

€ 13,64 € 12,14

Seleniet heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Ze zuivert de ruimte door haar prachtige uitstraling en laat het licht de ruimte in komen. Seleniet staat ook bekend als een van de engelenstenen door haar contact met de hogere wereld. Ze trekt de zachtheid en geborgenheid van de engelenenergie aan.

Zonnesteen getrommeld ca 21 gr

€ 6,13

Zonnesteen brengt de zon in je leven, inspireert, zorgt voor een goed humeur en geeft weer glans. Vergroot eigenwaarde en zelfvertrouwen, geeft kracht, vitaliseert en doet je weer sprankelen. Net als een middagje zon..

De naam zegt het al: ze heeft de zon in zich gevangen.

  • Aanbieding!
In Voorraad

Bergkristal getrommeld - Brazilie

€ 5,43

Mooie zuivere bergkristal in een handig formaat om bij je te dragen of edelsteenwater van te maken.

De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Rhodoniet

€ 10,10

Rhodoniet is een steen die je helpt je liefde naar buiten toe te richten. Heelt emotionele wonden en helpt je je balans te houden. Heeft een positieve invloed op een omwenteling van het leven, transformatie, vergroot eigenwaarde en laat je weer aansluiten op de synchroniciteit van jouw passie.

Persoonlijke Flower of life met edelstenen - 6 cm

€ 15,62

Een houten flower of life voorzien van een vaste opstelling van edelstenen. Met zorg uitgekozen en volledig afgestemd op jou wens of behoeft. Kracht, rust, spirituele ontwikkeling, bescherming of juist inzichten, alles is mogelijk. Mediteren met deze flower of het bij je hebben activeert deze energie en zorgt voor verbondenheid met de universele energie en dat wat de werking is van de stenen. 

Citrien punt 27 gr - Madagaskar

€ 17,60

Manifestatie, energie, creativiteit, overvloed, rijkdom, plezier zijn de kernwoorden van deze steen. Het helpt je gedachten, wensen, dromen, passie en intentie om te zetten in iets tastbaars. Het is de steen van financiele overvloed en helpt je overtuigingen op geld en overvloed op te lossen. Incl. interne regenboog :-)

Seleniet oranje hart

€ 9,66

Seleniet is een nieuwetijdssteen wordt ook wel de Engelen-steen genoemd. Seleniet (een gipskristal) heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Oranje seleniet aard engelen energie.

back to top