Laat een boodschap achter

Oceaan Jaspis handgeslepen

€ 6,50
Inclusief belasting

Deze steen maakt je in alle opzichten blij. Zet je in het nu, zorgen naar de achtergrond en versterkt positief gevoel, denken en daadkracht. 

Aantal
Op voorraad

Oceaan Jaspis wordt alleen maar gevonden in Madagaskar. Het is een steen die zijn positieve energie graag deelt zodat je vanzelf in een opgewekte stemming komt. Oceaan Jaspis is een krachtige steen die je problemen en zorgen wat naar de achtergrond verschuift zodat je hierdoor niet meer in het verleden of de toekomst leeft, maar in het nu. Door in het nu te zijn  en toekomst en verleden los laat, merk je ook meer de mooie, dierbare en dankbare momenten over de dag. 

Deze steen duwt je met zachte hand naar de positieve dingen van het leven. Super fijn voor mensen die het even niet meer zien in alle chaos en negativiteit. 
Omdat deze steen heel erg goed is je in het NU te zetten is het een perfecte steen om te gebruiken bij meditatie en gedachten te kalmeren. Perfect om even de stilte in jezelf op te zoeken zodat je kunt luisteren naar je hart en innerlijk weten.
Hij werkt op je zonnevlecht, hartchakra en keelchakra, dus je voelt je fijner, denkt positiever en je handelingen zijn hierop afgestemd.

Ook heeft Oceaan Jaspis een fijne werking in ruimtes waarin je het plaatst. De positieve kijk en energie geef je namelijk versterkt door. 

De getrommelde stenen wegen tussen de 37 en 48 gr, zijn gemiddeld tussen de 4 a 5 cm lang en 2 cm breed.


OJ010
11 Items

Specifieke referenties

12 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Bergkristal cluster mundo Nuevo84 gr - Peru
  • Aanbieding!
In Voorraad

Bergkristal "Nuevo Mundo" 84 gr - Peru

€ 17,07

Zuiver bergkristal in haarfijne punten en lemurienlijnen. Geweldig krachtig en mooi. Clusters verspreiden hun energie wijds en krachtig.

De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Aragoniet 134 gr Marokko

€ 15,10

Dit rotsje is een echt een rotsje als het stormt. Het geeft vertrouwen en kracht, heelt oude pijn en kalmeert. Dit kleine oranje kristal weet als geen ander rust te creëren in jezelf als het allemaal teveel wordt. Geeft vitaliteit en reinigt je energieveld.

Kunziet hanger

€ 28,00

Het is een steen die verbonden is met je hart. Ze zorgt dat de lijntjes ermee worden hersteld, zodat je weer kunt luisteren en uit het leven kan halen wat erin zit.

Je hart weet immers welk pad het beste voor jou is. 

back to top