Laat een boodschap achter

Maansteen zwart (grijs) madagaskar

€ 6,95
Inclusief belasting

Zwarte maansteen is verbonden met de mysterieuze energie van de nieuwe maan. manifesterend, vrouwelijk, en versterkt intuitie, verbonden met de energie van de maan, reinigend, intuïtief versterkend, geeft inzichten en zelfontdekking. Helpt creëren vanuit leegte.

Aantal
Op voorraad

Zwarte maansteen, ook wel grijze maansteen genoemd heeft naast de werking waar maansteen om bekend staat ook een speciale kracht van de energie van de nieuwe maan. Nieuwe maan is de tijd van het zaaien, groeien naar volle maan toe. Het moment van oogsten en overvloed op de top.

Deze maansteen heeft deze mysterieuze energie ook. Creatie, groei en manifestatie. Ze maakt contact met de andere werelden achter de sluiers. En daarmee kun je manifesteren vanuit het niets.

Maansteen is een steen die verborgen waarheden diep in ons naar boven kan halen. Ze is een talisman voor je reis naar binnen, op zoek naar wie je bent en wat je hier komt doen.

Een steen die sterk verbonden is met de (godinnen) energie van de maan. En dus ook met de ritme van het leven waar men vroeger naar leefde; rust, zaaien, groeien en oogsten. De maansteen geeft je inzicht in welke fase je momenteel zit zodat je hierop je daden en acties kunt afstemmen. Het geeft je geduld, helder bewustzijn en een sterk intuitie. Het is een steen van zelfontdekking.

De steen heeft een sterk vrouwelijke energie, wat voor mannen meer balans kan geven.
Maansteen laat je naar binnen gaan om daar de waarheden te zien die we hebben weggestopt of het bestaan niet van weten. Ze laat je naar je emoties kijken zodat je kunt zien welke nog van nut zijn en welke je mag loslaten.

Maansteen werkt bij vrouwen op het hormonale cyclus en draagt hierdoor bij aan de vruchtbaarheid.


MS002
8 Items

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Rozenkwarts Schedel 310 gr

€ 64,86

Deze handgeslepen, wijze dame heeft met haar 3 andere wijzen een pact van liefde gesloten. Haar wijsheid zal je helpen te leven vanuit de basis van liefde en zelfacceptatie. Ze is zacht en een tikkeltje eigenwijs. Maar behoorlijk vastberaden. Ze behoed je van meevechten en uit je eigen energie stappen.

Haar missie is: Love rules!

Zonnesteen getrommeld ca 21 gr

€ 6,13

Zonnesteen brengt de zon in je leven, inspireert, zorgt voor een goed humeur en geeft weer glans. Vergroot eigenwaarde en zelfvertrouwen, geeft kracht, vitaliseert en doet je weer sprankelen. Net als een middagje zon..

De naam zegt het al: ze heeft de zon in zich gevangen.

Citrien getrommeld ca 30 gr - congo

€ 10,65

Dit is echte ongebrande citrien!

Manifestatie, energie, creativiteit, overvloed, rijkdom, plezier zijn de kernwoorden van deze steen. Het helpt je gedachten, wensen, dromen, passie en intentie om te zetten in iets tastbaars. Het is de steen van financiele overvloed en helpt je overtuigingen op geld en overvloed op te lossen. Incl. interne regenboog :-)

Seleniet lichtje waxine

€ 13,64 € 12,14

Seleniet heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Ze zuivert de ruimte door haar prachtige uitstraling en laat het licht de ruimte in komen. Seleniet staat ook bekend als een van de engelenstenen door haar contact met de hogere wereld. Ze trekt de zachtheid en geborgenheid van de engelenenergie aan.

Kakortokiet hanger

€ 8,66

Kakortokiet hanger leert jou een zijn in het moment een fysieke verbinding met de aarde en maakt een spirituele verbinding met de oneindigheid van het bestaan kunt ervaren.

Malachiet ei 122 gr - Congo

€ 38,50

Zit je te wachten tot je werkelijkheid en je leven verandert? Malachiet helpt je door de hindernissen, mist en blokkades heen te breken en dromen en wensen om te zetten in daden en werkelijkheid. Het doorbreekt het lamgeslagen gevoel van waar te beginnen door ideeën te gaan uitvoeren.

back to top