Laat een boodschap achter

  • Nieuw

Maansteen zwart (grijs) madagaskar

€ 6,95
Inclusief belasting

Zwarte maansteen is verbonden met de mysterieuze energie van de nieuwe maan. manifesterend, vrouwelijk, en versterkt intuitie, verbonden met de energie van de maan, reinigend, intuïtief versterkend, geeft inzichten en zelfontdekking. Helpt creëren vanuit leegte.

Aantal
Op voorraad

Zwarte maansteen, ook wel grijze maansteen genoemd heeft naast de werking waar maansteen om bekend staat ook een speciale kracht van de energie van de nieuwe maan. Nieuwe maan is de tijd van het zaaien, groeien naar volle maan toe. Het moment van oogsten en overvloed op de top.

Deze maansteen heeft deze mysterieuze energie ook. Creatie, groei en manifestatie. Ze maakt contact met de andere werelden achter de sluiers. En daarmee kun je manifesteren vanuit het niets.

Maansteen is een steen die verborgen waarheden diep in ons naar boven kan halen. Ze is een talisman voor je reis naar binnen, op zoek naar wie je bent en wat je hier komt doen.

Een steen die sterk verbonden is met de (godinnen) energie van de maan. En dus ook met de ritme van het leven waar men vroeger naar leefde; rust, zaaien, groeien en oogsten. De maansteen geeft je inzicht in welke fase je momenteel zit zodat je hierop je daden en acties kunt afstemmen. Het geeft je geduld, helder bewustzijn en een sterk intuitie. Het is een steen van zelfontdekking.

De steen heeft een sterk vrouwelijke energie, wat voor mannen meer balans kan geven.
Maansteen laat je naar binnen gaan om daar de waarheden te zien die we hebben weggestopt of het bestaan niet van weten. Ze laat je naar je emoties kijken zodat je kunt zien welke nog van nut zijn en welke je mag loslaten.

Maansteen werkt bij vrouwen op het hormonale cyclus en draagt hierdoor bij aan de vruchtbaarheid.


MS002
8 Items

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Robijn in Fuchsiet getrommeld 15-27 gr

€ 7,67

Robijn geeft vitaliteit, plezier, kracht en rijkdom. Zorgt dat je plezier hebt in je leven en de volgende stap kan gaan maken. Geeft je energie voor verandering als je vast zit. Fuchsiet geeft de nodige inzichten, evenwicht en helpt je gezonde en gelijkwaardige relaties te hebben.

Carneool getrommeld ca 30 gr

€ 5,13

Carneool geeft levenslust en vitaliteit. Zet aan tot actie. Het werkt aardend en activerend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies.Motiveert actie tot een succes!

Bergkristal bol 37-40 mm

€ 22,09

Bergkristal, dé steen voor deze tijd. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht, zuiverend, vitaliserend en helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. 

Seleniet oranje hart

€ 9,66

Seleniet is een nieuwetijdssteen wordt ook wel de Engelen-steen genoemd. Seleniet (een gipskristal) heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Oranje seleniet aard engelen energie.

back to top