Laat een boodschap achter

Maansteen zwart (grijs) madagaskar

€ 6,95
Inclusief belasting

Zwarte maansteen is verbonden met de mysterieuze energie van de nieuwe maan. manifesterend, vrouwelijk, en versterkt intuitie, verbonden met de energie van de maan, reinigend, intuïtief versterkend, geeft inzichten en zelfontdekking. Helpt creëren vanuit leegte.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Zwarte maansteen, ook wel grijze maansteen genoemd heeft naast de werking waar maansteen om bekend staat ook een speciale kracht van de energie van de nieuwe maan. Nieuwe maan is de tijd van het zaaien, groeien naar volle maan toe. Het moment van oogsten en overvloed op de top.

Deze maansteen heeft deze mysterieuze energie ook. Creatie, groei en manifestatie. Ze maakt contact met de andere werelden achter de sluiers. En daarmee kun je manifesteren vanuit het niets.

Maansteen is een steen die verborgen waarheden diep in ons naar boven kan halen. Ze is een talisman voor je reis naar binnen, op zoek naar wie je bent en wat je hier komt doen.

Een steen die sterk verbonden is met de (godinnen) energie van de maan. En dus ook met de ritme van het leven waar men vroeger naar leefde; rust, zaaien, groeien en oogsten. De maansteen geeft je inzicht in welke fase je momenteel zit zodat je hierop je daden en acties kunt afstemmen. Het geeft je geduld, helder bewustzijn en een sterk intuitie. Het is een steen van zelfontdekking.

De steen heeft een sterk vrouwelijke energie, wat voor mannen meer balans kan geven.
Maansteen laat je naar binnen gaan om daar de waarheden te zien die we hebben weggestopt of het bestaan niet van weten. Ze laat je naar je emoties kijken zodat je kunt zien welke nog van nut zijn en welke je mag loslaten.

Maansteen werkt bij vrouwen op het hormonale cyclus en draagt hierdoor bij aan de vruchtbaarheid.


MS002

Specifieke referenties

12 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

  • Aanbieding!
In Voorraad

Bergkristal getrommeld - Brazilie

€ 5,43

Mooie zuivere bergkristal in een handig formaat om bij je te dragen of edelsteenwater van te maken.

De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Hematiet

€ 4,44

Is een praktische, aardende steen. Helpt je je dromen om te zetten in aardse manifestatie. Brengt evenwicht en verbinding tussen de kosmos en het aardse.

K2 Azuriet in graniet 21- 26 gr

€ 8,66

Afkomstig van de K2. Stimuleert inzicht en is de steen van de intuïtie. Heel fijn voor mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen. Steen die de werkelijke motieven aan de oppervlakte brengt en je helpt tussen de regels te lezen.

Aventurijn knuffelsteentjes 5 st

€ 5,68

Aventurijn zorgt voor voorspoed, versterkt je besluitvaardigheid en moedigt volharding aan. Het bevordert de creativiteit die nodig is om dingen in beweging te zetten en te creëren. Helpt je in het zichtbaar maken van alternatieven en mogelijkheden. En ook heel belangrijk: deze steen helpt je om in het eigen hart te leven. Te doen wat bij jouw hart past en hoort. 

Prasioliet Edelsteenhanger

€ 10,15

Prasioliet is een steen die is ontstaan uit verhit Amethist. Ook wel Ammegreen of groene amethist genoemd. Brengt balans is 'boven en onder', in hoge chakra's en lage zodat energie kan stromen. Versterkt zelfvertrouwen en waardering.

Malachiet 360 gr congo

€ 49,50

Zit je te wachten tot je werkelijkheid en je leven verandert? Malachiet helpt je door de hindernissen, mist en blokkades heen te breken en dromen en wensen om te zetten in daden en werkelijkheid. Het doorbreekt het lamgeslagen gevoel van waar te beginnen door ideeën te gaan uitvoeren.

back to top