Laat een boodschap achter

  • Nieuw
Sodaliet Spiriland
Sodaliet Spiriland

Sodaliet getrommeld

€ 4,68
Inclusief belasting

brengt gedachten tot rust, bevordert wijsheid, intuïtie en inzicht. Perfecte steen voor meditatie.

Aantal
Op voorraad

Sodaliet is een steen die rust brengt in geest en lichaam. Het bevordert je innerlijke wijsheid door je intuïtie te vergroten. Deze steen brengt rust in zorgen en problemen omdat het je helpt structuren te zien en te analyseren. Hierdoor kun je vanaf een afstand naar deze dingen kijken. Sodaliet geeft je vertrouwen je innerlijk weten te horen en te kunnen volgen en helpt je twijfels en oordelen over jezelf los te laten.
Het brengt je verborgen talenten aan het licht en maakt je bewust van je levensdoel, wijst waar jouw pad ligt. 

Sodaliet is goed voor bloeddruk en tegen vocht vasthouden.


EG002
5 Items

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Kwarts geode helft2 1111 gr. Marokko

€ 25,57

De geode is een bol, welke opgebroken is en aan de binnenzijde haar mooie (Berg)kwarts kristallen laat zien. Deze helft bevat heel veel dubbeleinders.
Bergkristal geeft kracht, bescherming en genezing. Het is een steen met enorme geneeskracht, zuiverend, vitaliserend en helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. 

Rhodoniet

€ 10,10

Rhodoniet is een steen die je helpt je liefde naar buiten toe te richten. Heelt emotionele wonden en helpt je je balans te houden. Heeft een positieve invloed op een omwenteling van het leven, transformatie, vergroot eigenwaarde en laat je weer aansluiten op de synchroniciteit van jouw passie.

Rozenkwarts Schedel 338 gr

€ 75,75

Deze handgeslepen, wijze dame heeft met haar 3 andere wijzen een pact van liefde gesloten. Haar wijsheid zal je helpen te leven vanuit de basis van liefde en zelfacceptatie. Ze is zacht en een tikkeltje eigenwijs. Maar behoorlijk vastberaden. Ze behoed je van meevechten en uit je eigen energie stappen.

Haar missie is: Love rules!

Seleniet lichtje waxine

€ 13,64 € 12,14

Seleniet heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Ze zuivert de ruimte door haar prachtige uitstraling en laat het licht de ruimte in komen. Seleniet staat ook bekend als een van de engelenstenen door haar contact met de hogere wereld. Ze trekt de zachtheid en geborgenheid van de engelenenergie aan.

Citrien 2 ling punt ruw 54 gr - congo

€ 13,64

Manifestatie, energie, creativiteit, overvloed, rijkdom, plezier zijn de kernwoorden van deze steen. Het helpt je gedachten, wensen, dromen, passie en intentie om te zetten in iets tastbaars. Het is de steen van financiele overvloed en helpt je overtuigingen op geld en overvloed op te lossen. Incl. interne regenboog :-)

bergkristal harthanger doorboord 35 gr

€ 8,12

Een groot bergkristal hart. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht. Het slaat energie op, reguleert het, versterkt het en geeft energie. Zuivert en is programmeerbaar met intenties en kracht. Dit hart is zuiver en zelfs met hier en daar een regenboog als uiting van de energie en kleur die het in zich draagt

back to top