Laat een boodschap achter

Sodaliet Spiriland
Sodaliet Spiriland

Sodaliet getrommeld

€ 4,68
Inclusief belasting

brengt gedachten tot rust, bevordert wijsheid, intuïtie en inzicht. Perfecte steen voor meditatie.

Aantal
Op voorraad

Sodaliet is een steen die rust brengt in geest en lichaam. Het bevordert je innerlijke wijsheid door je intuïtie te vergroten. Deze steen brengt rust in zorgen en problemen omdat het je helpt structuren te zien en te analyseren. Hierdoor kun je vanaf een afstand naar deze dingen kijken. Sodaliet geeft je vertrouwen je innerlijk weten te horen en te kunnen volgen en helpt je twijfels en oordelen over jezelf los te laten.
Het brengt je verborgen talenten aan het licht en maakt je bewust van je levensdoel, wijst waar jouw pad ligt. 

Sodaliet is goed voor bloeddruk en tegen vocht vasthouden.


EG002
4 Items

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Malachiet ei 122 gr - Congo

€ 38,50

Zit je te wachten tot je werkelijkheid en je leven verandert? Malachiet helpt je door de hindernissen, mist en blokkades heen te breken en dromen en wensen om te zetten in daden en werkelijkheid. Het doorbreekt het lamgeslagen gevoel van waar te beginnen door ideeën te gaan uitvoeren.

Robijn in Fuchsiet getrommeld 15-27 gr

€ 7,67

Robijn geeft vitaliteit, plezier, kracht en rijkdom. Zorgt dat je plezier hebt in je leven en de volgende stap kan gaan maken. Geeft je energie voor verandering als je vast zit. Fuchsiet geeft de nodige inzichten, evenwicht en helpt je gezonde en gelijkwaardige relaties te hebben.

Chrysopaas 14-16 gr

€ 6,13

Deze steen geeft je een duw in de positiviteit. Zorgt ervoor dat je hart en wensen je besluiten bepalen in plaats van angst. Heelt het hart en stimuleert vergeving voor eigen groei.

Seleniet lichtje waxine

€ 13,64 € 12,14

Seleniet heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Ze zuivert de ruimte door haar prachtige uitstraling en laat het licht de ruimte in komen. Seleniet staat ook bekend als een van de engelenstenen door haar contact met de hogere wereld. Ze trekt de zachtheid en geborgenheid van de engelenenergie aan.

back to top