Laat een boodschap achter

Zonnesteen Spiriland
Zonnesteen Spiriland

Zonnesteen getrommeld ca 21 gr

€ 6,13
Inclusief belasting

Zonnesteen brengt de zon in je leven, inspireert, zorgt voor een goed humeur en geeft weer glans. Vergroot eigenwaarde en zelfvertrouwen, geeft kracht, vitaliseert en doet je weer sprankelen. Net als een middagje zon..

De naam zegt het al: ze heeft de zon in zich gevangen.

Aantal
Op voorraad

Deze steen brengt de zon in je leven, overvloed, inspireert, zorgt voor een goed humeur en geeft weer glans.
Het is een steen die een beetje in de vergetelheid is geraakt, maar als je er 1 vindt, koester hem dan.

Chakra’s worden weer gereinigd en jouw eigen vreugde mag weer naar buiten stralen. Deze steen leert je weer goed voor jezelf te zorgen. Ze verwarmt je en geeft energie net als dat de zon doet.
Zonnesteen activeert een soort van leiderschap in je. En dan leiderschap vanuit de wens/intentie de wereld mooier te maken, mensen te helpen. Niet vanuit macht, ego of controle. Drijfveren die hieruit voortkomen in je omgeving zullen zichtbaar worden en ontmaskert. 

Zonnesteen is een steen die je helpt al je acties af te stemmen zodat jij je dromen in het dagelijks leven kunt manifesteren. Het zal je laten ervaren dat er overvloed is op ieder gebied waar jij behoefte aan hebt.

Bij onzekerheid, moeite met ’nee’ zeggen of in je kracht komen is deze steen heel effectief. Ze verhoogt je gevoel van eigenwaarde en je zelfvertrouwen door negativiteit te verwijderen.

Zonnesteen is een steen die van oudsher wordt gebruikt als beschermer. Plaats hem met een witte kaars en hij zal beschermende energie door je huis verspreiden.

Helpt tegen alle vormen van depressie, geeft levenslust en zet negatieve trillingen in het lichaam om in positieve trillingen. Werkt stralend en vitaliserend, vernieuwd cellen en helpt het lichaam mee om het zelf genezend vermogen te versterken. Doeltreffend voor verlichting van reuma, jicht, keelontsteking of andere ontstekingen. Deze zonnesteen is goed om te geven aan (langdurige) zieken      


CB002
9 Items

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Versteend Hout getrommeld 35 - 55 gr - Madagaskar

€ 8,91

Versteend hout komt bijna niet voor in getrommelde stenen. Het is zo hard dat het moeilijk te bewerken is. Deze stenen zijn dan ook handmatig geslepen. Het versteend hout in boomvorm waar deze uit zijn geslepen is gevonden  en 220 miljoen jaar oud. Een steen der wijsheid, een talisman, amulet. 

  • Aanbieding!
In Voorraad

Bergkristal getrommeld - Brazilie

€ 5,43

Mooie zuivere bergkristal in een handig formaat om bij je te dragen of edelsteenwater van te maken.

De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Citrien punt 24 gr - Madagaskar

€ 15,95

Manifestatie, energie, creativiteit, overvloed, rijkdom, plezier zijn de kernwoorden van deze steen. Het helpt je gedachten, wensen, dromen, passie en intentie om te zetten in iets tastbaars. Het is de steen van financiele overvloed en helpt je overtuigingen op geld en overvloed op te lossen. Incl. interne regenboog :-)

Bergkristal bol 37-40 mm

€ 22,09

Bergkristal, dé steen voor deze tijd. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht, zuiverend, vitaliserend en helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. 

back to top