Laat een boodschap achter

  • Nieuw

Sugiliet hanger

€ 19,50
Inclusief belasting

Een bijzondere en zeldzame steen die je afschermt voor negatieve emoties en energie van anderen, innerlijke ontwikkeling versnelt en je ware passie laat vinden.

Aantal
Laatste items in voorraad

Sugiliet is een zeldzame steen. Een van deze hangers heeft zelfs zwarte toemalijn naaldjes in zich.

heb jij last van andermans energie? En ben je op zoek naar jouw eigen licht? Dan is dit je steen. 

Als je deze hanger draagt vormt er zich een schild van licht om je heen waardoor je afgeschermd wordt voor de energie van anderen. Heel fijn voor mensen die hooggevoelig zijn voor emoties en energie van andere mensen.

Sugiliet ruimt energetisch in jouw op. Maakt je los van relaties en invloeden die niet goed voor je zijn. 

Het is een steen van licht. in jouw dromen zal ze het verlangen van je ziel, waarvan je dacht dat het niet haalbaar was, zichtbaar maken en je stimuleren het licht van je ware aard op deze aarde te laten schijnen. 

Het verbind je hoofd met je hart om je ware passie te vinden en te volgen. Innerlijk zal je meer gaan zien, en je krijgt inzicht in je innerlijke drijfveren. Sugiliet activeert je 3e oog en je kruin chakra. 

Het zal je herinneren aan je eigen roeping, je hulpeloosheid van je af schudden en anders laten kijken.


SUG001
2 Items

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Ametrien hanger - Madagaskar

€ 12,64

Ametrien is een Amethist en Citrien in 1 steen samen. Het creëert flow, inzichten, dromen en ideeën. Helpt je je blauwdrukplan te manifesteren, uit te voeren en overvloed in je leven te trekken. Beschermt, zuivert en geeft veilig en geborgen gevoel. Het is een hele mooie, zuivere, robuuste punt.

bergkristal harthanger doorboord 35 gr

€ 8,12

Een groot bergkristal hart. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht. Het slaat energie op, reguleert het, versterkt het en geeft energie. Zuivert en is programmeerbaar met intenties en kracht. Dit hart is zuiver en zelfs met hier en daar een regenboog als uiting van de energie en kleur die het in zich draagt

back to top