Laat een boodschap achter

  • Nieuw
Elestial (vensterkwarts) met rookkwarts Spiriland
Elestial (vensterkwarts) met rookkwarts Spiriland
Elestial (vensterkwarts) met rookkwarts Spiriland
Elestial (vensterkwarts) met rookkwarts Spiriland

Elestial rookkwarts 20 gr - Mexico

€ 5,50
Inclusief belasting

Elestial ook wel vensterkwarts genoemd. Een heel bijzonder en eigenlijk onmisbaar kristal als je bezig bent spiritualiteit in je leven te ontdekken en te gebruiken in je leven.

Zet je op je zielspad, past frequenties in de meest effectieve en zuivere vorm aan zodat jij de informatie uit de kosmos kunt vertalen en direct toepassen in je leven.

Meerdere dubbeleinders en spat met regenbogen van de energie!

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Elestial zet je hoge chakra’s en zielenster open. Maakt de verbinding in de zuiverste vorm zodat de informatie puur en helder kan binnenkomen en uitstralen. Dit kristal maakt verbinding tussen alle dimensies, alle niveau’s in het universum. Het is dan een geheel in het nu.

Deze kwarts heeft de gave informatie en energie uit de kosmos te vertalen zodat jij het in de meest optimale wijze kunt gebruiken. Ze wijst je je zielsopdracht en bijbehorende weg deze te leven en te manifesteren in je fysieke, aardse leven. Heft alles wat de uitvoering van jouw opdracht in de weg staat op en geeft je de zelfvertrouwen in jezelf en het universum dat nodig is om op de goede manier te manifesteren zonder inmenging van het ego.

Oude patronen worden losgemaakt. Elestial kwarts creëert jouw eigen centrum van rust.

Elestial is een bijzonder kwarts. Het werkt als een filter die de energie die binnenkomt uit de kosmos aanpast aan wat jij op dit moment aan kan. Daarmee kan de frequentie en energie nooit te sterk of te zwak zijn en zullen er de beste, zuiverste omstandigheden ontstaan om informatie te ontvangen, te vertalen en zodat je er direct mee kunt werken.

Gaandeweg jouw groei en ontwikkeling zal de Elestial hogere frequenties door laten en daarmee het altijd afgestemd zijn op jouw beste verbinding met de kosmos.

Elestial bestaat vaak ook uit rookkwarts waardoor Enorm aardend werkt, beschermend tegen negatieve energie, je aanzet tot manifesteren van dromen en ideeën en helpt door daarbij heerlijk praktisch te zijn. Gewoon jouw plek op te eisen.

En alles in de frequentie die voor jou het meest effectief werkt.

Dit kristal weegt ruim 20 gr, is 3,5 cm lang, 2,5 cm breed en 2 cm dik.

Bij bestelling ontvang je het kristal van de foto. 


ES003

Downloaden

rookkwarts

uitwerking Rookkwarts

Downloaden (3.37M)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Kwarts geode helft1 1235 gr. Marokko

€ 24,50

De geode is een bol, welke opgebroken is en aan de binnenzijde haar mooie (Berg)kwarts kristallen laat zien. Deze helft bevat heel veel dubbeleinders.
Bergkristal geeft kracht, bescherming en genezing. Het is een steen met enorme geneeskracht, zuiverend, vitaliserend en helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. 

Spfaleriet 218 gr

€ 17,95

Spfaleriet een aardende steen. Zet je met 2 voeten op de grond en zorgt dat je weer: 'kom maar op, ik kan er weer tegen' kunt zeggen tegen de wereld.

Laat je duidelijk zien wanneer je fantasie met je aan de haal gaat of je innerlijk weten je toespreekt.

Vanadiniet op Bariet ruw 784 gr Marokko

€ 74,00

Vanadiniet op Bariet is een zeldzame steen die als je inzicht en leiding geeft in je zielsopdracht. Jouw hoge doel in dit leven. Geeft doorzettingsvermogen, wilskracht, intuïtie, focus en kracht. De bariet laat je verbinding maken met je hoge zelf en geeft inzicht waar je moet loslaten en waar je kunt aantrekken om dit doel te manifesteren.

Stilbiet roze 107 gr - India

€ 7,50

Stilbiet bevordert intuïtie en laat je dicht bij jezelf blijven. Dit is het kristal dat je helpt als je niet meer weet waar te beginnen. 

Ze geeft je rust, vreugde en liefde, opent de energie van je hart om het vol te leven. Angst voor de ‘verkeerde’ keuze smelt stilbiet zacht maar doordacht weg en helpt oude patronen om te zetten en los te laten.

Bi-color Lepidoliet ruw 40 gr - Brazilië

€ 12,95

2 kleuren Lepidoliet, waarbij het witte deel transparant is. Zeldzaam.

Een krachtige steen in stormachtige tijden, tegen stress, zorgen, angst, verdriet en trauma. Het ontspant en brengt je in het hier en nu. 
Deze vorm bestaat uit allemaal kleine laagjes die op elkaar liggen.

Brazilianiet

€ 23,00

Brazilianiet is een steen die sterk verbonden is met de energie van Atlantis. Deze energie staat bekend om haar focus en krachtige manifestaties.
Atlantis was haar tijd ver vooruit en kende vele rituelen voor het werken met de energie uit het universum. 

Vitaliserend, manifesterend, helpen met loslaten, verantwoording nemen eigen gaven en talenten en helpt je te weren tegen de mening van anderen.

Dioptaas met calciet Congo

€ 19,95

Het helpt je je volledige potentieel te leven. Vergeving, emotionele zuiverheid, in je kracht gaan staan en je losmaken van door ego ingegeven verwachtingen. Koppelt je hart los van relaties die niet meer aan je bijdragen en heelt de emotionele wond. Goed bij echtscheiding en opstellingen

Citrien punt ruw 55 gr - congo

€ 9,50

Manifestatie, energie, creativiteit, overvloed, rijkdom, plezier zijn de kernwoorden van deze steen. Het helpt je gedachten, wensen, dromen, passie en intentie om te zetten in iets tastbaars. Het is de steen van financiele overvloed en helpt je overtuigingen op geld en overvloed op te lossen. Incl. interne regenboog :-)

back to top