Laat een boodschap achter

  • Nieuw
Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland

Kunziet (met Hiddeniet) geslepen 30 gr - Afghanistan

€ 66,69
Inclusief belasting

Het is een steen die verbonden is met je hart. Ze zorgt dat de lijntjes ermee worden hersteld, zodat je weer kunt luisteren en uit het leven kan halen wat erin zit.

je hart weet immers welk pad het beste voor jou is. 

sommige stukjes zijn een combinatie tussen kunziet en hiddenniet

Aantal
Laatste items in voorraad

Deze steen is nauw verbonden met je hart. Je centrum van weten en liefde. Kunziet heeft de gave je te laten ervaren hoe allesomvattende liefde voelt. Vanuit liefde komt er vreugde, liefde is de heler van emoties en gevoelens en werkt perfect bij stress.

Kunziet maakt je hart weer actief en zal het duidelijk en vaker laten praten met je hoofd en denken. Deze steen zal je helpen je te laten luisteren naar je hart en daar vaker mee te praten. 

Kunziet helpt je angsten los te laten en te overwinnen. En vooral je hart te volgen.

De steen weegt 41 gr en is 3 cm breed, 2,5 cm hoog en 2 cm dik

Bij bestelling ontvang je de steen van de foto


KUn003
1 Item

Downloaden

Kunziet

uitwerking Kunziet

Downloaden (3.3M)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Maansteen zwart (grijs) madagaskar

€ 6,95

Zwarte maansteen is verbonden met de mysterieuze energie van de nieuwe maan. manifesterend, vrouwelijk, en versterkt intuitie, verbonden met de energie van de maan, reinigend, intuïtief versterkend, geeft inzichten en zelfontdekking. Helpt creëren vanuit leegte.

Citrien Chrysopaas platte steen

€ 9,11

Deze Citroen Chrysopaas is speciaal voor personen die last hebben van zenuwen en als je vindt dat het leven heel zwaar valt. Ze stimuleert de levenslust en de energietoevoer zodat je je weet zin hebt om deel te nemen aan het leven...

Aventurijn getrommeld 25-40 gr

€ 5,13

Aventurijn zorgt voor voorspoed, versterkt je besluitvaardigheid en moedigt volharding aan. Het bevordert de creativiteit die nodig is om dingen in beweging te zetten en te creëren. Helpt je in het zichtbaar maken van alternatieven en mogelijkheden. En ook heel belangrijk: deze steen helpt je om in het eigen hart te leven. Te doen wat bij jouw hart past en hoort. 

Malachiet getrommeld 17 gr. - Congo

€ 6,13

Zit je te wachten tot je werkelijkheid en je leven verandert? Malachiet helpt je door de hindernissen, mist en blokkades heen te breken en dromen en wensen om te zetten in daden en werkelijkheid. Het doorbreekt het lamgeslagen gevoel van waar te beginnen door ideeën te gaan uitvoeren.

Hematiet

€ 4,44

Is een praktische, aardende steen. Helpt je je dromen om te zetten in aardse manifestatie. Brengt evenwicht en verbinding tussen de kosmos en het aardse.

Chrysocolla 20 - 30 gr

€ 8,66

De kleuren zijn nog sprekender meer Turkoois als dat de foto wil verklappen. Deze daadkrachtige, vrolijke innerlijke schoonmaakhulp laat je met 2 voeten weer stevig op de grond staan en daar je kracht ervaren. 

Robijn in Fuchsiet getrommeld 28-35 gr

€ 8,91

Robijn geeft vitaliteit, plezier, kracht en rijkdom. Zorgt dat je plezier hebt in je leven en de volgende stap kan gaan maken. Geeft je energie voor verandering als je vast zit. Fuchsiet geeft de nodige inzichten, evenwicht en helpt je gezonde en gelijkwaardige relaties te hebben.

back to top