Laat een boodschap achter

Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland

Kunziet (met Hiddeniet) geslepen 30 gr - Afghanistan

€ 66,69
Inclusief belasting

Het is een steen die verbonden is met je hart. Ze zorgt dat de lijntjes ermee worden hersteld, zodat je weer kunt luisteren en uit het leven kan halen wat erin zit.

je hart weet immers welk pad het beste voor jou is. 

sommige stukjes zijn een combinatie tussen kunziet en hiddenniet

Aantal
Laatste items in voorraad

Deze steen is nauw verbonden met je hart. Je centrum van weten en liefde. Kunziet heeft de gave je te laten ervaren hoe allesomvattende liefde voelt. Vanuit liefde komt er vreugde, liefde is de heler van emoties en gevoelens en werkt perfect bij stress.

Kunziet maakt je hart weer actief en zal het duidelijk en vaker laten praten met je hoofd en denken. Deze steen zal je helpen je te laten luisteren naar je hart en daar vaker mee te praten. 

Kunziet helpt je angsten los te laten en te overwinnen. En vooral je hart te volgen.

De steen weegt 41 gr en is 3 cm breed, 2,5 cm hoog en 2 cm dik

Bij bestelling ontvang je de steen van de foto


KUn003
1 Item

Downloaden

Kunziet

uitwerking Kunziet

Downloaden (3.3M)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Tijgeroog rood getrommeld

€ 6,67

Rode Tijgeroog heeft dezelfde werking als de gele tijgeroog. Maar heeft als extra dat het een sterk motiverende steen is en lethargie overwint. Het is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grote geheel. Het helpt je juiste keuzes te maken en de beste opties te kiezen.

Chrysocolla 20 - 30 gr

€ 8,66

De kleuren zijn nog sprekender meer Turkoois als dat de foto wil verklappen. Deze daadkrachtige, vrolijke innerlijke schoonmaakhulp laat je met 2 voeten weer stevig op de grond staan en daar je kracht ervaren. 

Citrien getrommeld ca 15 gr - congo

€ 9,11

Dit is echte ongebrande citrien!

Manifestatie, energie, creativiteit, overvloed, rijkdom, plezier zijn de kernwoorden van deze steen. Het helpt je gedachten, wensen, dromen, passie en intentie om te zetten in iets tastbaars. Het is de steen van financiele overvloed en helpt je overtuigingen op geld en overvloed op te lossen. Incl. interne regenboog :-)

Golden healer getrommeld

€ 6,13

Een steen met de intentie van het liefdevolle steuntje in de rug in wat roerigere tijden. Met vooral de innerlijke kracht en het vertrouwen. Met deze steen bij je, mag alles even zijn zoals het is. Kun je even loslaten en word je versterkt op ieder niveau. Het geeft plezier, innerlijke kracht, moed, energie en vertrouwen. 

Aventurijn getrommeld 25-40 gr

€ 5,13

Aventurijn zorgt voor voorspoed, versterkt je besluitvaardigheid en moedigt volharding aan. Het bevordert de creativiteit die nodig is om dingen in beweging te zetten en te creëren. Helpt je in het zichtbaar maken van alternatieven en mogelijkheden. En ook heel belangrijk: deze steen helpt je om in het eigen hart te leven. Te doen wat bij jouw hart past en hoort. 

Rhodochrosiet ca 36 gr - Peru

€ 11,10

Rhodochrosiet staat voor liefde voor jezelf. Deze steen ruimt op van binnen zodat jij vanuit je eigen volle potentie mag gaan stralen! Het is een activerende steen die sterk inwerkt op het hart, maakt vrolijk, levendig en laat passie weer stromen.

  • Aanbieding!
In Voorraad

Bergkristal getrommeld - Brazilie

€ 5,43

Mooie zuivere bergkristal in een handig formaat om bij je te dragen of edelsteenwater van te maken.

De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

K2 Azuriet in graniet met malachiet 33 gr

€ 10,40

Afkomstig van de K2. Deze steen heeft nog een extra toevoeging! Malachiet. Stimuleert inzicht en is de steen van de intuïtie. Heel fijn voor mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen. Steen die de werkelijke motieven aan de oppervlakte brengt en je helpt tussen de regels te lezen.

back to top