Laat een boodschap achter

  • Nieuw
Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland
Kunziet met Hiddeniet Spiriland

Kunziet (met Hiddeniet) geslepen 30 gr - Afghanistan

€ 65,84
Inclusief belasting

Het is een steen die verbonden is met je hart. Ze zorgt dat de lijntjes ermee worden hersteld, zodat je weer kunt luisteren en uit het leven kan halen wat erin zit.

je hart weet immers welk pad het beste voor jou is. 

sommige stukjes zijn een combinatie tussen kunziet en hiddenniet

Aantal
Laatste items in voorraad

Deze steen is nauw verbonden met je hart. Je centrum van weten en liefde. Kunziet heeft de gave je te laten ervaren hoe allesomvattende liefde voelt. Vanuit liefde komt er vreugde, liefde is de heler van emoties en gevoelens en werkt perfect bij stress.

Kunziet maakt je hart weer actief en zal het duidelijk en vaker laten praten met je hoofd en denken. Deze steen zal je helpen je te laten luisteren naar je hart en daar vaker mee te praten. 

Kunziet helpt je angsten los te laten en te overwinnen. En vooral je hart te volgen.

De steen weegt 41 gr en is 3 cm breed, 2,5 cm hoog en 2 cm dik

Bij bestelling ontvang je de steen van de foto


KUn003
1 Item

Downloaden

Kunziet

uitwerking Kunziet

Downloaden (3.3M)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Rozenkwarts handgeslepen 76-84 gr

€ 8,95

Handgeslepen Rozenkwarts is de steen van de liefde, onvoorwaardelijke en oneindige liefde. En liefde is een geweldig gevoel! Liefde geeft moed, het geeft energie, laad je op en vervult. Het maakt je dankbaar en rijk en het is de basis van het bestaan…De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Zonnesteen getrommeld ca 21 gr

€ 4,95

Zonnesteen brengt de zon in je leven, inspireert, zorgt voor een goed humeur en geeft weer glans. Vergroot eigenwaarde en zelfvertrouwen, geeft kracht, vitaliseert en doet je weer sprankelen. Net als een middagje zon..

De naam zegt het al: ze heeft de zon in zich gevangen.

Carneool getrommeld ca 30 gr

€ 3,95

Carneool geeft levenslust en vitaliteit. Zet aan tot actie. Het werkt aardend en activerend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies.Motiveert actie tot een succes!

Amazoniet knuffelsteen - 77 en 98 gr - Madagascar

€ 10,71

Kalmerend voor je zenuwstelsel en het in balans brengen van alle aspecten in jou en je leven. 

Is een steen van innerlijk werk. Voor iedereen die nu eindelijk vrede wil hebben met zichzelf en gaan leven volgens eigen plan.Als je je druk maakt om de oordelen en meningen van anderen, uitgeput bent door langdurige stress en grenzen moet gaan stellen raad ik je aan met Amazoniet aan de slag te gaan.

Nefriet (Jade groen) 23 gr

€ 4,95

Jade laat je weer van het leven houden en het met hart en ziel te leven en eruit te halen wat erin zit. Deze steen helpt je te denken vanuit overvloed, liefde en geluk ipv vanuit schaarste en angst. 

Het is een talisman, de steen van overvloed (China), de dromensteen, de steen van manifestatie en vruchtbaarheid (maori’s) en de steen van kracht en bescherming.

K2 Azuriet in graniet met malachiet 33 gr

€ 9,25

Afkomstig van de K2. Deze steen heeft nog een extra toevoeging! Malachiet. Stimuleert inzicht en is de steen van de intuïtie. Heel fijn voor mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen. Steen die de werkelijke motieven aan de oppervlakte brengt en je helpt tussen de regels te lezen.

back to top