Laat een boodschap achter

Aankoop en onderhoud edelstenen:

Bij aankoop van edelsteen of mineraal is het altijd van belang dat u gevoelsmatig voelt dat deze edelsteen bij u past, zowel op de huid als de hanger. Dus lees niet alleen de tekst.
Kristallen die er minder uit kunnen zien voor u kunnen toch een grootste werking doen. Experimenteer met wat bij u past. Geef de edelsteen de tijd om de werking te kunnen uitvoeren.
Het werkt niet als een tabletje dat als u haar omhangt of bij zich draagt gelijk uw klachten weg zijn. Edelstenen zijn ondersteunend! Ze werken in op de energie van het energiesysteem. Ze maken verbinding met uw energie en passen daar de vibratie op aan.

Dan kan de werking beginnen. Edelstenen hebben jaren opgeladen in de grotten en zijn voorzien van krachtige energie die ze graag willen delen.
Kristallen zijn voor de welzijn van de mens en zijn DNA van de aarde.
Ze hebben daarom ook allemaal een aparte werking.

Zo zal de Citrien u helpen om rijkdom aan te trekken en voegt de Seleniet u engelenenergie toe. Als u liefde in uw leven zoekt werkt de Rozenkwarts voor u. Carneool geeft energie.

Het ontstaan van mineralen:

Het is allemaal begonnen met wervelende gaswolken waardoor een stofbol ontstond, dat koelde af. Ook magma of een erosieproces vormen weer kristallen.

Gebruik en Verzorging

Normaal is het nodig om voor gebruik eerst de edelsteen te reinigen, als je bij Spiriland koopt hoeft dat niet, alle edelstenen worden gereinigd met een zelfgemaakte edelsteen reiniger, die binnenkort in Spiriland verkrijgbaar zal zijn, voordat ze verzonden worden.

Als je de edelsteen (hanger, ketting, steen) hebt ontvangen, leg uw gekozen edelsteen 1 à 2 minuten in uw handpalm om te wennen aan uw energie en spreek uit wat de edelsteen voor u kan doen( liefst met intentie) zo gaat ze optimaal voor u werken.

Belangrijk is om te voelen wat de edelsteen nodig heeft zodat ze voor u in perfectie conditie blijft.

Is ze niet in conditie zal ze afvallen, loslaten of kwijtraken. Daarover krijg ik heel veel email maar daar kan ik niets aan veranderen, zo werken edelstenen. Zijn ze klaar met de werking dan willen ze zich niet meer verbinden met uw energie. Het kan zijn wel dat ze later wel weer perfect voor u is.

Het weggeven van gebruikte edelstenen is uit den boze. Dat brengt negatieve energie over en de werking zal niet of zelfs tegendraads zijn.

Bewaar de uitgewerkte edelstenen bij elkaar in een donkere omgeving zoals een kast (liefst in iets van hout) en laat ze minimaal 2 maanden rusten, dan zijn ze weer klaar voor gebruik.

Het beste is om de edelsteen het dichtste op het hart te dragen d.m.v. een ketting of bij vrouwen in de bh (e.v.t. met sluitspeldje vastmaken)

Voor de ruwe versies, leg de ruwe edelsteen op een plaats waar u haar vaak kan zien zodat de ‘verbinding’ goed ontstaat.

Aparte verzorging

Seleniet heeft zo nu en dan olie nodig en mag absoluut niet met water worden gereinigd (of u gebruikt Seleniet oplader)

Seleniet en Moldaviet laden elkaar op.

Wat kan bij elkaar?

Dragend op de huid: In principe kunnen alle lichte kleuren bij elkaar en alle donkergekleurde sieraden. De uitzonderingen: De bergkristal, Aqua Aura , Quattum Quatrto kunnen overal bij en versterken de werking.

In ruimtes: Bergkristal en Aqua aura kan overal bij en ook hierbij is de donkere stenen bij elkaar en de lichtere stenen bij elkaar. Laat anders 60 cm ertussen zitten. In vitrine of dichte kast: zet zo nu en dan de kast open zodat de energie naar buiten kan en gebruik een Dragonblood wierook om alle energieën weer in balans te houden.

Opladen

Leg de niet gebruikte edelstenen (behalve Moldaviet, die mag er niet bij) bij elkaar in een donkere doek samen met een Arkansas bergkristal zodat ze elkaar goed opladen en ook ten ruste worden gelegd. Liefst op iets van houten ondergrond en afgedekt met zachte doek zodat er geen energieën van buiten af op kunnen komen.

De volle maan laadt alle stenen op, zij is de natuurlijke zuivering en heeft krachtigste oplaadkracht. Ook natuurlijk regenwater is krachtig.

Tussendoor kan de edelsteen worden gereinigd met koud stromend water (ca. 1 minuut)

Sommige edelstenen hoeven niet te worden opgeladen zoals Aqua aura, bergkristal, Carneool, Citrien.

Nooit in zeezout leggen dan verbleken en beschadigen de edelstenen.

Heb je vragen over de reiniging of gebruik dan kun je die stellen in het gastenboek zodat ook anderen mensen dit kunnen lezen. Ik beantwoord ze daar.

back to top