Laat een boodschap achter

Ik wil iets bestellen hoe doe ik dat?

Dat kan via deze site spiriland.nl of via de email order@spiriland.nl

Via de site: U klikt op product toevoegen en dan komt het in uw winkelmandje. Als u gewinkeld heeft en u wil afrekenen klikt u aan uw rechterzijde op bekijk mandje. Middenin ziet u de order verschijnen en ziet u >>afrekenen staan.

Heeft u een kortingscode kan u deze invullen door op verzend te klikken.
Dan vult u uw naam in, overal waar een sterretje bij staat moet worden ingevuld.
Dan gaat u naar volgende en selecteert u een verzendmethode.
U kunt ook kiezen voor Ideal betaling en houd u dan uw bankpas en reader bij de hand.

Dan klikt u op volgende en kom je op ‘controleer uw gegevens’. Kijk of uw verzendadres juist is en desgewenst kunt u een bericht toevoegen (mag ook wat leuks zijn want wij lezen dat altijd) Ook kun je in het bericht aangeven of iets een cadeautje is, dan wordt het netjes ingepakt.
Dan klik je ‘ik ga akkoord met de leveringsvoorwaarden aan’ en klik je op ‘bevestig bestelling’.
Dan krijg je bedankt voor uw bestelling. Als u hebt aan gegeven om met ideal te betalen kunt u verder gaan en komt u op de internet kassa van Ogone terecht. Dit is volkomen veilig, alle grote bedrijven maken gebruik van een internet kassa.
U kunt uw bank selecteren en verder betalen, na de betaling kan u weer terug keren op de site. Als de betaling van ideal niet is gelukt zien wij dat meteen en dan krijgt u een email van ons dat uw betaling niet verwerkt is. Dan kunt u het nakijken op uw bankafrekening.
Betaling met ideal heeft voordelen want wij verwerken uw bestelling binnen 2 dagen en bij nieuwe producten gaan de bestellingen betaald met Ideal altijd voor. Dus met overmaken kan het zijn dat een hot item uitverkocht is.

Via de email: geeft u uw bestelling door en wij rekenen voor u uit wat het kost. Daarna kan u het bedrag overmaken en wordt het na het overmaken opgestuurd, kan 2 tot 5 dagen duren. Het email adres is:  order@spiriland.nl

Wat als het niet lukt? Dan kunt u het beste uw bestelling doorgeven per email dat kost minder tijd en kopzorgen. U kunt ook alles nog eens nalopen en kijken of u alles goed heeft ingevuld en de alg. voorwaarde heeft aangevinkt. Betaling met Ideal gaat pas in werking nadat alles is doorlopen.

Hoe werkt de kortingscode? Als u gewinkeld heeft en u wil afrekenen klikt u aan uw rechterzijde op bekijk mandje. Middenin ziet u de order verschijnen en ziet u >>afrekenen staan. Heeft u een kortingscode kan u deze invullen. Druk op verzend en bevestig de code nog eens, dan kunt u doorgaan met uw betaling en ziet u de korting terug op uw factuur.

Ik heb een vraag over een van de artikelen. Als u een vraag heeft kan u het beste de blauwe knop ’stel een vraag over dit product’ aanklikken en uw vraag stellen dan weten wij gelijk over welk product het gaat. U heeft binnen 24 uur antwoord op uw vraag (tijdens werkdagen).

Hoe verzorg ik de edelstenen. Dat kun u HIER lezen

back to top