Laat een boodschap achter

Ben je op zoek naar jouw weg? Hoe je in balans kunt blijven ook al is het even roerig en stormachtig? Of zoek je juist meer verbinding en wil je weten wat jouw zielsopdracht is? Of gewoon manifesteren, dat heerlijke leven?

Edelstenen hebben energie en kracht. In deze box zit een selectie van mooie kristallen. Niet willekeurig gekozen, maar op elkaar afgestemd. 

Het heeft allemaal 1 doel: kiezen voor jezelf, voeding voor je ziel, van jezelf houden en liefde voor wie jij bent.
Deze doos is dan ook helemaal voor jou. Je kunt hem aanvullen met andere stenen, als altaar gebruiken, of gewoon als een moment van afstemming met jezelf.

De kristallen zijn stuk voor stuk bijzonder en van hele mooie kwaliteit. De Arkansas Bergkristal is zuiver en sterker in energie en trilling dan de gewone Bergkristal, de Amethist is diep paars wat haar kwaliteit en kracht verraad. Sta niet verbaast als je in de Labradoriet paarse delen ontdekt en laat je vertederen door de serene glinstering van de kleine Stilbiet kristallen bij de Apfylliet. 

Een kristallen box met aandacht, liefde en een intentie samengesteld.

In deze box zit jouw intentie dagboek. Intenties, wensen en dromen vinden krijgen veel kracht als ze als handgeschreven energie in het universum worden gezet. In dit dagboek kun je ze uitschrijven en de weg erheen volgen. De werkwijze van het universum zal je duidelijk worden, hoe toevalligheden samenvallen. Door je intenties op te schrijven, gebruikmakend van de kracht van deze kristallen, kun je komen tot jouw kern en zul je voelen welke intenties wel op het pad van jouw blauwdruk passen en welke niet.

Om fijn te manifesteren zit bij het Intentie dagboek een ruwe Citrien punt. De steen van overvloed, manifestatie, daadkracht en kracht.

IN DEZE BOX KRIJG JE:

  • 6 kristallen van hele mooie kwaliteit. Krachtig in energie en kleur.
  • mooie donkere Amethist, knallende Labradoriet, super heldere Arkansas Bergkristal, glinsterende Apofylliet, fluweel groene  Malachiet en een bruisende Citrien.
  • Complete uitwerkingen per kristal over de werking en waarvoor te gebruiken
  • Complete uitwerking hoe je de kristallen kunt reinigen en opladen
  • Een voorbeeld van een raster waarin de kristallen elkaar versterken en je intentie in het universum kracht bij zet.
  • Een zakje gedroogde salie voor het reinigen van de stenen.
  • Een uitleg over de kristallen box.

  • Een mooi intentie dagboek.


    Bestel deze kristallen box hier:

back to top