Laat een boodschap achter

Over de Edelstenen en kristallen van Spiriland

Wanneer je niet al te veel kennis en ervaring hebt met edelstenen, is er moeilijk achter te komen wat de kwaliteit van stenen is. In het begin lijken ze allemaal mooi, klinkt alles al snel toepasselijk en je weet waarschijnlijk niet waar je op moet letten. Herkenbaar?

Toen ik zelf nog geen stenen zelf verkocht, vond ik het best lastig om erachter te komen of je echte en vooral een mooie kwaliteit stenen kocht. De kans op een dure koop met mindere kwaliteit, of erger nep, was heel reëel. Door de jaren heen heb ik mijn expertise opgebouwd doordat ik in de praktijk van specialisten mocht leren. Ik zag veel verschillende stukken naast elkaar, met verschil in kleuren, kristallen, kracht, enzovoorts. Deze leerschool heeft mij in staat gesteld nu helder onderscheid te maken tussen nep en echt, tussen mindere kwaliteit en topkwaliteit.

De kwaliteit van stenen

De kwaliteit van stenen wordt door een diversiteit aan factoren bepaald.  Zoals zuiverheid, grootte van de kristallen, kleur, vorm, herkomst, bewerking of verhitting door mensen en nog meer veel meer facetten dragen bij aan de kwaliteit van een steen.

Met hun bijzondere kracht hebben stenen me in mijn leven veel steun, inzichten, groei, ontwikkeling, stimulans en kracht gegeven. Deze liefde en band met de stenen, is de reden dat ik stenen verkoop. Ik wil hun kracht, schoonheid en energie delen met jou. Dat lukt naar mijn idee niet met een stuk glas of goedkope kwarts dat door menselijk hand verhit en gekleurd is. Juist de authentieke kracht van de stenen die in miljoenen jaren in nanomillimeters zijn ontstaan op verschillende specifieke plekken in het binnenste van de aarde, die geven de kracht door.

Herkomst

Ik verkoop de stenen om kracht en geluk te delen met jou, of met jouw dierbaren. Voor mij is dat de reden om enkel zuivere, natuurlijke edelstenen, kristallen en mineralen te verkopen.

Mijn leveranciers kopen rechtstreeks bij mensen in het land van herkomst in. Vaak ben ik al aanwezig als de zending net binnenkomt. Sommige van mijn leveranciers gaan zelf naar het land van herkomst en selecteren de stukken eigenhandig. Hierdoor weet ik dat de herkomst klopt en de stenen van natuurlijk materiaal zijn.  Kijk maar eens naar de foto’s van de stenen in de webshop, van de meeste stenen kun je de kracht zo al voelen! Dan ervaar je pure, eerlijke energie.

De werking van stenen

Edelstenen ontstaan vaak uit mineralen en hebben meestal een natuurkundige werking. Denk aan weerstand verhogen of helderheid van geest scheppen. Calcium of magnesium hebben bijvoorbeeld deze verhelderende werking. De energie van de aarde heeft invloed op onze energiepunten (chakra’s) waardoor er weer een eigenschap aan de steen kan worden toegeschreven. Elk energiepunt heeft een eigenschap en kracht. Hierdoor kun je bijvoorbeeld beter aarden, je  meer openstellen voor ingevingen of je intuïtie. Ook kan een steen je energie, vitaliteit of juist rust en overzicht brengen door de natuurkundige samenstelling van de steen.

Goedkoop is duurkoop

Wanneer je de wetten van het universum kent en volgt, weet je dat bouwen op een fundament van oneerlijkheid of negativiteit geen basis heeft. Dat geldt ook voor de verkoop van stenen; goedkope stenen met een slechte kwaliteit voor louter commerciële doeleinden aanbieden, brengt weinig goeds. De stenen bij Spiriland deel ik vanuit mijn hart. Omdat het een manier is om in je kracht te blijven en te groeien in je ontwikkeling. Dat is wat ik met je wil delen en wat ik iedereen gun. Zodat we de wereld ervaren zoals deze is met een dagelijkse portie geluk en genieten van het leven en de natuur.

Iedere steen is een cadeau van onze natuur en daarmee ook een cadeau van mij aan jou.

Maak je wereld mooier en krachtiger. Op jouw manier.

back to top