Laat een boodschap achter

Bergkristal

Bergkristal, dé steen voor deze tijd. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Doordat Bergkristal je trilling verhoogt wordt het makkelijker je aan te passen in nieuwe situaties en energie.  Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree

Botswana Agaat

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het is een aardende steen die een emotioneel, fysiek en intelectueel evenwicht schept. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.
Naast de algemene eigenschappen van agaat maakt Botswana agaat daadkrachtig, doelgericht en helpt zaken in een groter verband zien. Het stimuleert vrijheidsdrang en creativiteit.

Het is een steen die ervoor zorgt dat je niet bij problemen blijft hangen, maar naar oplossingen zoekt. Het stimuleert zelfanalyse en de het opmerken van verborgen omstandigheden. Daaruit kun je een inzicht krijgen welk ongemak je verstoort in jouw geluk.

De steen kan een goed hulpmiddel zijn bij het stoppen met roken. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop en huid.

 

back to top