Laat een boodschap achter

Scolesiet

Zo melkachtig transparant als deze steen is, doet het je denken aan dons en wolkjes. Het zijn ook de associaties die je daarbij hebt die deze steen kenmerken: mildheid, zachtheid en vrede. Hij werkt kalmerend, ontspannend en laat je je hart openen. Zelfs als dat hard gekwetst is geweest.

Scolesiet helpt je af te sluiten voor negatieve energie en reinigt je energieveld met zachte hand. Niets abrubts en explosiefs, maar met kalmte en zachtheid.
Het geeft je een diep gevoel van vrede en ontspanning. Een prima steen om mee te mediteren, want het maakt het rustig in je hoofd en verdunt de sluiers van de dimensies. Vanuit rust kun je beter luisteren naar de fluisteringen van je innerlijk weten en ingevingen en inzichten van de kosmos. Zo krijg je inzicht in jouw opdracht en ware aard van jouw wezen.
In roerige tijden zal Scolesiet je in balans houden, je geluksgevoel stimuleren en innerlijke vrede geven. Het weerhoudt je ervan om vanuit ego terug te vechten en zal je helpen om vanuit vriendelijke zachte energie te blijven handelen.

Eigenlijk is het hiermee ook een beetje een wereldverbeteraar, want deze steen zet aan tot compassie en vreedzaamheid.

Seleniet Santa Eulalia

Deze bijzondere seleniet activeert en opent je derde oog-, kruin-, zielenster- en kosmische-hakra’s. Zo kun je weer in contact komen met jouw oorspronkelijke Goddelijke wezen.

De seleniet dwingt je met zachte hand vooruit te bewegen in je leven, stappen te maken in plaats van stil blijven staan door de illusie van veiligheid, zekerheid en comfort.

Het Eulalia Seleniet helpt je je bewustzijn te verhogen naar de hoogste bewustzijnsvorm. Ze laten je weer herinneren en je pure, authentieke zelf worden. Deze seleniet werkt geweldig samen met alle andere stenen en kristallen. 

Het reinigt het energieveld om je heen en daarmee begint alle energie weer te stromen. 

Seleniet heeft een hele zachte en mooie glanzende uitstraling en verspreidt een milde en lieflijke trilling. Hierdoor werkt Seleniet als medium naar de hogere wereld. Het maakt het ons beter mogelijk (bijvoorbeeld in meditatie) contact te krijgen met de hogere wereld (engelen, gidsen of hoe je het ook noemen wilt), terwijl het de hogere wezens makkelijker toestaat contact te leggen in en met onze wereld. In vergelijking met andere soorten kristallen geven zij het lichaam het snelst energie en brengen je in je gevoel. Je zult veel inzichten krijgen en makkelijker multidimensionaal reizen.

Zuivert de ruimte door haar prachtige uitstraling en laat het licht de ruimte in komen. Daarnaast is Seleniet prachtig om te zien.

Stilbiet

Stilbiet bevordert intuïtie en laat je dicht bij jezelf blijven. Dit is het kristal dat je helpt als je niet meer weet waar te beginnen.

Ze geeft je rust, vreugde en liefde, opent de energie van je hart om het vol te leven. Angst voor de ‘verkeerde’ keuze smelt stilbiet zacht maar doordacht weg. Ze geeft daartegen de kracht om te veranderen als dat beter is om je balans te houden.

Stilbiet maakt je denkwijze zacht ook bij verlies en verdriet Het helpt je als je moeilijk kunt slapen en is geweldig rustgevend als zij gebruikt tijdens een meditatie. Je dromen worden helderder en duidelijker.

Stilbiet zet je gedachten eventjes stil zodat er ruimte ontstaat om je keuzes te kunnen overzien.
Zo is het ook een fijne steen om mee te studeren.

Succes wordt aangetrokken op een niet geforceerde manier en ze zet je drempels over. Stilbiet helpt oude patronen om te zetten en los te laten. Zorgt voor meer spirituele inzichten en bevordert je innerlijke creativiteit. Het helpt accepteren en om dingen los te laten. Het is een goede steen om te gebruiken bij spirituele activiteiten.  Fysiek werkt stilbiet ontgiftend en heeft een positieve werking op pijnlijk en stramme gewrichten, ontstekingen.

back to top