Laat een boodschap achter

Cactuskwarts

Cactuskwarts zorgt voor een directe verbinding tussen bewustzijn en innerlijk weten. Het geeft je de hulp om hoofd, hart en buik (lichaam, geest en ziel) te verbinden en te laten samenwerken. Hierdoor ga je de keuzes, besluiten en acties nemen die in lijn liggen met je dharma, je zielsmissie. Zodra je kunt luisteren (herkennen, weten) naar deze samenwerking ga je geluk ervaren, flow en synchroniciteit.

Cactuskwarts helpt je in het nu te leven door je zorgen langzaam weg te laten smelten. Het is een steen die het vrouwelijke en mannelijke in evenwicht brengt, geeft rust in je hoofd en in je gedachten. Is stressverlagend en ideaal om het piekeren te verminderen. Het is heerlijk om bij te mediteren om deze zelfde reden.

Cactuskwarts is een goede hulp bij overgang in elke vorm. De steen biedt troost en is nuttig om overzicht te krijgen in situaties. Jouw eigen frequentie zal hoger gaan trillen waardoor zware energie wordt 'losgetrild'. Blokkades kunnen worden opgelost en de aura wordt gezuiverd. Het zet je kanalen open om te ontvangen.

Cactuskwarts brengt alle extremen in evenwicht en zorgt daarmee voor balans op elk niveau. 

Calciet Blauw

Blauw Calciet versterkt alle intuïtieve vermogens. Vooral ook de helderziende. Het helpt je positief in het leven te staan door je te laten zien dat je gedachten en je woorden jouw realiteit beïnvloedden. Dus zo binnen zo buiten. Deze steen zal je helpen je gedachten positief te houden en je piekeren te dempen.

Het is een fijn maatje bij meditatie omdat je met blauwe calciet heel rustig multidimensionale reizen kunt maken. Niets hard en snel, maar zacht en rustig.

Inzichten zul je om kunnen zetten in handelen.

Het is een steen die je helpt jezelf meer te laten zien. Zeker als je op het spirituele pad jouw visie en mening wilt delen en dit erg spannend vind zal het je helpen door je een zetje te geven in de juiste richting.

Celestien

Hou hem in je handen en je maakt in no time verbinding met alles in het universum, het voelt licht al is de steen zelf zwaar. Het voelt alsof de engelen als vlinders op een vlinderstruik worden aangetrokken, rijk, gelukzalig en geweldig mooi.
Dit kristal zuivert de ruimte en vult het met zachte positieve energie. Het geeft je kalmte, rust en een beschermd en veilig gevoel. Maar bovenal trekt het de communicatie tussen jou en je beschermengel(en) en engelengids aan. 

Iedere hoek is weer anders. Een nieuwe diepte.

Een krachtige steen die spirituele ontwikkeling en helderziendheid bevordert. Het trekt voorspoed en geluk aan. De energie  van de steen laat je vertrouwen op je eigen intuItie en geeft ingevingen. 

Celestien wordt ook wel engelensteen genoemd omdat het het contact met engelen en gidsen tijdens meditatie of dromen bevordert. De energie werkt kalmerend, transformeert en helpt de zintuigen (ook het 6de zintuig) optimaal in balans te komen.  Deze steen stimuleert nieuwe ervaringen, verdrijft je zorgen en verscherpt je geest. De kalmerende werking brengt roerige emoties tot rust. Voor sommige voelt het als de zachte energie van de engelen die hun vleugels beschermend om je heen vouwen.

Citrien (natuurlijk gebrand)

Manifesteren in je leven, dat willen we allemaal. Eigenlijk anders gezegd: wensen, gedachten, energie, dromen, passie en intenties omzetten in iets wat werkelijk in je leven gebeurd. Tastbaar. Manifesteren is geweldig leuk, helemaal als het werkt.. :-P maar soms heb je wat hulp nodig. Overtuigingen die wij op overvloed en geld hebben. Uitspraken als ik verdien het niet, ben (nog) niet goed genoeg, geen geld durven vragen en nog veel meer, zijn vast herkenbaar en worden door Citrien aangepakt en opgelost.

Citrien helpt je deze blokkades op te heffen zodat je eindelijk open kunt gaan staan om te ontvangen. Het zit allemaal in onze basis, de energie, het zelfvertrouwen, het ontvangen en de creatieve (scheppende) energie. Je onderste chakra’s als je het zweveriger wilt vertellen. Want met Citrien kun je gewoon niet opgeven en zelfs al geloof je eigenlijk niet in de energie van stenen,… aan de stroom van creativiteit die Citrien op gang brengt is geen ontkomen aan. Het versterkt je wil om door te zetten, geeft je de energie om het ook te doen. 

Het is een steen van rijkdom en overvloed en wil graag dat je dit deelt met iedereen. Het is ook de steen van de aantrekking van financiële overvloed als je hem plaatst in de meest linkerhoek gezien vanuit de voordeur.

Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt en alvleesklier. Ook helpt Citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Chalcedoon

Chalcedoon ontstaat in holle ruimtes in gesteenten en vult deze op. En dat is precies wat Chalcedoon doet. Opvullen daar waar leegte is.

Het absorbeert negatieve energie en versterkt communicatie. Het is een steen die vooral gericht is op de keelchakra. Chalcedoon helpt je op een goede en heldere manier te communiceren, jezelf uit te spreken en zelfs op telepathisch gebied communiceren. Je mag zeggen wie je bent, wat je wel of niet wilt. 
Het helpt bij het aanleren van andere talen of spreken voor groepen.

Daarnaast vergroot Chalcedoon je zelfvertrouwen en optimisme. Het gaat aan de slag met negatieve denkpatronen of gevoelens en zelfs zelfsabotage. 
Deze steen hersteld de balans tussen alle aspecten in jou zijn: geestlijk, fysiek, emotioneel.
Fysiek is Chalcedoon goed voor de galblaas, milt, botten en het bloed.

Chrysocolla

Deze daadkrachtige, vrolijke innerlijke schoonmaakhulp laat je met 2 voeten weer stevig op de grond staan en daar je kracht ervaren.

Je kan er gewoon op geen enkele manier omheen. Situaties in leven worden mindfull geaccepteerd zoals ze zijn en negatieve energie ruimt deze steen op. Ook in huis. Chakra's worden schoongemaakt en op 1 lijn gezet zodat je je weer makkelijk kunt verbinden met alle vormen van energie die aan je bijdraagt.
Starre relaties worden verzacht en versoepelt zonder jezelf te verloochenen. Deze steen werkt in op je keelchakra door je communicatie te verbeteren en je te laten zien wanneer het beter is even je mond te houden. Op de hartchakra werkt het aan zelfliefde en op de zonnevlecht ruimt het schuldgevoel en zelfsabotage op zodat er ruimte komt voor geluk en plezier.

Deze steen helpt je neutraal te blijven zodat je in balans kunt blijven en de waarheid als groot goed te blijven zien.

back to top