Laat een boodschap achter

Amazoniet

Amazoniet brengt balans in alle onderdelen in jou. De mannelijke en vrouwelijke energie, het fysieke en geestelijke, de energie van moeder aarde en die van het universum, maar ook de meerdere aspecten en invalshoeken in problemen. Je mag het van meer kanten bekijken en in balans brengen. Het brengt rust in je hoofd en kalmeert zenuwen. Amazoniet gaat aan de slag met trauma's, angsten en negatieve energie.

Werkt in op je keel- en hartchakra en is een geweldige manifestor in de universele liefde.

Op fysiek niveau is het goed voor osteoporose, calciumgebrek en spierkrampen.

Amethist

De steen staat bekend om zijn beschermende en zuiverende werking. Het helpt je weer in balans komen. Omdat het je hoger denken stimuleert zul je ook beter begrijpen en inzicht krijgen waarom bepaalde levensgebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Amethist laat je zien wanneer je besluiten neemt op emotionele basis in plaats van op inzichten zodat je weer kan meestromen op de synchroniciteit die je weer op je levenspad brengt. Het verhoogt je intuïtie en geeft een gevoel van kalmte als stress je lijkt te overspoelen. Amethist geeft je de kracht verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Het helpt je jouw leven af te stemmen op je levensdoel en zielsmissie. Zodat je het kunt gaan delen met anderen. Het is een spirituele steen die helemaal niet van negativiteit houdt. Dat zal het weren en vrede, rust en kalmte naar boven halen. Vanuit deze werking wordt Amethist ook meegenomen naar rechtszaken zodat het recht kan doen.

Omdat Amethist onder invloed staat van de planeet Jupiter is het ook een steen van voorspoed en succes in zaken. Amethist ondersteunt bij het verwerken van verlies en tegenslagen en het doorbreken van blokkades.

Het helpt je verslavingen te overwinnen door inzicht te geven in de achterliggende redenen en stimuleert je stappen op de weg naar geluk!  Onder je kussen gelegd is het werkt het tegen slapeloosheid en nachtmerries. Maar het verhaal gaat dat je je door Amethist ook nooit meer verslaapt!

Ruwe, onbewerkte stukken werken altijd sterker en dat geldt zeker voor deze paarse amethist. Diep en intens paars van kleur met gave punten die zorgen voor een krachtige uitstraling van de energie.Daarnaast heeft de steen een positieve invloed op  hoofdpijn en migraine, ogen, slaapproblemen, het hormoon- en spijsverteringsstelsel en de huid.

Ametrien

Ametrien is een Amethist en Citrien in 1 steen samen. Het creëert flow, inzichten, dromen en ideeën. Helpt je je blauwdrukplan te manifesteren, uit te voeren en overvloed in je leven te trekken. Beschermt, zuivert en geeft veilig en geborgen gevoel.

Ametrien zuivert je energieveld, helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en het af te stemmen op je zielsmissie of doel. En de Citrien is de stuwende factor in het manifesteren, het daadwerkelijk doen. Die missie verwezenlijken.

Ametrien brengt het denken en je spiritualiteit samen wat een flow veroorzaakt, inzichten geeft en nieuwe ideeën en dromen op gang brengt. Het is dan ook een fijne steen om op je werkplek neer te zetten.
Ametrien helpt je angst te overwinnen en de weerstand van actie en verandering weg te nemen. Deze steen past perfect bij mensen die besluiteloos zijn of bang zijn de verkeerde keuzes te maken. Ametrien laat je luisteren naar je innerlijk weten en je hart zodat je kunt handelen naar jouw blauwdruk.

De citrien is een steen van overvloed. Op ieder gebied, het geeft energie, verwarmt en haalt blokkades op het ontvangen weg. Dit samen met de Amethist laat je je eigen kracht weer ervaren en het gevoel dat alle mogelijkheden voor je openliggen.

De amethist bevordert je intuïtie, de communicatie met de energieën in het universum (engelen, gidsen) en geeft een gevoel van balans en geborgenheid.

Anhydriet

Anhydriet, beter bekend als Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. Het bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen.

Deze steen in ruwe vorm heet ook wel – engelenvleugels, wat je ook kunt zien aan de vorm en de zachte kleur blauw. Deze steen komt uit Mexico en is van uitzonderlijk mooie kwaliteit. 

Net als de naam al doet vermoeden heeft het een sterke verbondenheid met de engelenenergie. Het versterkt het, het lijkt erop en zorgt dat de communicatie, leiding en hulp met engelen en gidsen mogelijk maakt. De energie van Angeliet is zacht, sereen, licht en vitaal. Het maakt je rustig in roerige tijden en geeft een gevoel van innerlijke vrede.
De steen is een soort van verbindingspunt van liefde voor de energieën van je (bescherm)engelen, gidsen of andere energieën uit het universum. Het zorgt ervoor dat je beter en helderder hun hulp, berichten en leiding kunt ontvangen. Een soort van engelen “antenne”. Ondertussen helpt het je met beide voeten op de grond te blijven staan. 
Zoals het de engelen kenmerkt geeft ook deze steen de energie zacht en mild af. Krachtig, welwillend maar zacht en mild. 

En gewoon een waanzinnig mooie steen om naar te kijken. Alsof het zo weg kan vliegen.. zachtjes.

Fysiek heeft angeliet een positieve werking op de nieren en de waterhuishouding in het lichaam, vochtophoping of oedeem, keel, ontstekingen, schildklier, longen en werkt verkoelend.

Apofylliet

Omdat Apofylliet enorm veel water bevat is het een geweldige geleider van energie. Een heerlijke steen om in een ruimte te zetten, naast het feit dat hij waanzinnig is om naar te kijken. Deze steen helpt je om naar binnen te kijken, antwoorden te vinden over jouw ware ik zodat je dit aan de buitenwereld kunt laten zien. Apofylliet is de steen van de waarheid en heeft een kalmerend effect op stress, zorgen en negatieve gedachten. 

Het helpt je los te laten waar je geen controle over hebt en te accepteren wat er aan onzekerheid is.

Het is een mineraal die de sluiers tussen de werelden oplost zodat je andere energien kunt gaan zien. Alle heldere gave worden versterkt en blokkades worden opgeruimd. Het is een spirituele steen die de kennis van de Akasha kronieken draagt en beschikbaar maakt door het fysieke met het spirituele te verbinden. Het laat je zien hoe, en dat alles alles met elkaar is verbonden en eenheid is. Dit werkt super fijn en behulpzaam voor mensen die een verbinding aan willen gaan met stenen en kristallen.

Apofylliet heeft een zachte energie en beschikt over de overvloedige levenskracht zoals je deze ook in de natuur tegenkomt. Het staat voor groei met speelse verwondering en communicatie met alles wat in de natuur leeft.

Dat maakt deze steen bij uitstek geschikt voor Reiki en healings. 

Aquamarijn

Aquamarijn is een steen die verkoelt en kalmeert. Alsof je op een betoverende plek onder een heldere, verkoelende waterval staat. Het spoelt je schoon onder het stromende water. Aquamarijn helpt je los te laten. Emoties, verleden, relaties, verdriet en boosheid. Alles wat jou stagneert in groei en vooruitgang mag je loslaten met deze steen. Het laat je zien waar je vasthoudt aan oude patronen en het je weg houdt van het meestromen op je flow en in het nu.

Het helpt je veranderingen makkelijker doorlopen omdat het de angsten (voor het onbekende) kalmeert en de energiestroom op gang helpt tussen je hart en het spreken.

Aquamarijn geeft je moed en helderheid zodat je je innerlijk weten kunt horen en uiten en je intuïtieve vermogens kunnen groeien en ontwikkelen. Door het versterken van je intuïtie durf je er meer op vertrouwen, meer naar te handelen en kun je je eigen waarheid leven.

Het is een perfecte steen om trauma’s en boosheid (ook bij kinderen) te verwerken en los te laten.

Aquamarijn is een prachtige steen die zeer geschikt is om mee te mediteren, een mooie steen die jou meehelpt in jouw spirituele groei.

Fysiek helpt aquamarijn bij keelpijn, opgezwollen klieren en schildklier problemen. Verder ondersteunt zij de ogen, helpt tegen bij- en verziendheid, het gebit en de maag. Kalmeert het overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten.

Aragoniet

Dit rotsje is een echt een rotsje als het stormt. Het geeft vertrouwen en kracht, heelt oude pijn en kalmeert. Dit kleine oranje kristal weet als geen ander rust te creëren in jezelf als het allemaal teveel wordt. Geeft vitaliteit en reinigt je energieveld.

Aragoniet werkt heel kalmerend bij spanningen, stress of innerlijke onrust. Ze weet waar de onbalans in je energie zit en smelt de blokkades weg. Aragoniet wil je laten ervaren dat je heel bent en brengt rust in je emoties. Ze stimuleert je in je kracht en het vertrouwen in alles wat is. Maar vanuit rust en overzicht. Want dan kun je zien welke stappen je kan maken, waar je voor kiest en wat je laat liggen. 
Aragoniet helpt je te accepteren wat is en verhoogt het gevoel van liefde.

Je energie veld wordt gereinigd, geactiveerd en oude pijn uit het verleden mag worden geheeld. 
Door de vorm van het cluster verspreidt Aragoniet haar sterke maar zachte energie naar alle kanten. 

Aventurijn

Aventurijn zorgt voor voorspoed, versterkt je besluitvaardigheid en moedigt volharding aan. Het bevordert de creativiteit die nodig is om dingen in beweging te zetten en te creëren. Helpt je in het zichtbaar maken van alternatieven en mogelijkheden. En ook heel belangrijk: deze steen helpt je om in het eigen hart te leven.

Te doen wat bij jouw hart past en hoort.

Deze steen geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om deze moeilijke of spannende tijd door te komen. Onbekend geeft ons doorgaans angst en geen vertrouwen. Aventurijn laat je zien dat je er vol in mag gaan en de controle over de uitkomst mag los laten. Je mag gaan genieten van het proces of de gebeurtenis en vertrouwen op groei, vooruitgang, levenslust.

Aventurijn is DE steen van voorspoed en overvloed. De energie van Aventurijn voelt als de prille lente waarbij alles uit de winterslaap ontwaakt en een nieuw begin maakt vanuit niets. Energie, frisse kleuren, bloei, groei, overvloed zijn de woorden die hierbij horen. In de herfst alle oude dingen hebt losgelaten als oud blad van de takken. Aventurijn laat je zien dat iedere situatie zijn doel heeft gediend en dat het goed is om het los te laten. Van daar uit kun je overnieuw beginnen, weelderiger, mooier als daarvoor. Net als de boom die bloeit zonder te denken wat een ander daarvan vindt, helpt Aventurijn je ook jouw eigen bloei te vinden. Deze steen helpt je een nieuw begin te maken in welke vorm dan ook.

Aventurijn geeft hoop en met de nieuwe verse tintelende energie die ook door de bomen vloeit, voedt zij jouw met levenskracht en vitaliteit en helpt ze je de dagen te vullen met vreugde. 

back to top