Laat een boodschap achter

  • Nieuw

Spiegel apofylliet met stilbiet ruw 743 gr - India

€ 64,80
Inclusief belasting

Dit is niet veel voorkomend spiegel Apofylliet. De steen met de wijsheid van de Akasha kronieken, een enorme energie geleider, helpt met loslaten en het vinden van je ware ik. Daarnaast gewoon geweldig mooi om naar te kijken. De mooie grote kristallen verklappen de kwaliteit van deze Apofylliet.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Dit is een heel mooi stukje ruwe Apofylliet met grote spiegel kristallen. 

Omdat Apofylliet enorm veel water bevat is het een geweldige geleider van energie. Een heerlijke steen om in een ruimte te zetten, naast het feit dat hij waanzinnig is om naar te kijken. Deze steen helpt je om naar binnen te kijken, antwoorden te vinden over jouw ware ik zodat je dit aan de buitenwereld kunt laten zien. Apofylliet is de steen van de waarheid en heeft een kalmerend effect op stress, zorgen en negatieve gedachten. 

Het helpt je los te laten waar je geen controle over hebt en te accepteren wat er aan onzekerheid is.

Het is een mineraal die de sluiers tussen de werelden oplost zodat je andere energien kunt gaan zien. Alle heldere gave worden versterkt en blokkades worden opgeruimd. Het is een spirituele steen die de kennis van de Akasha kronieken draagt en beschikbaar maakt door het fysieke met het spirituele te verbinden. Het laat je zien hoe, en dat alles alles met elkaar is verbonden en eenheid is. Dit werkt super fijn en behulpzaam voor mensen die een verbinding aan willen gaan met stenen en kristallen.

Apofylliet heeft een zachte energie en beschikt over de overvloedige levenskracht zoals je deze ook in de natuur tegenkomt. Het staat voor groei met speelse verwondering en communicatie met alles wat in de natuur leeft.

Stilbiet bevordert intuïtie en laat je dicht bij jezelf blijven. Dit is het kristal dat je helpt als je niet meer weet waar te beginnen. Ze geeft je rust, vreugde en liefde, opent de energie van je hart om het vol te leven. Angst voor de ‘verkeerde’ keuze smelt stilbiet zacht maar doordacht weg.Ze geeft daartegen de kracht om te veranderen als dat beter is om je balans te houden. 

Stilbiet maakt je denkwijze zacht ook bij verlies en verdriet

Het helpt je als je moeilijk kunt slapen en is geweldig rustgevend als zij gebruikt tijdens een meditatie.

Je dromen worden helderder en duidelijker.

Stilbiet zet je gedachten eventjes stil zodat er ruimte ontstaat om je keuzes te kunnen overzien.
Zo is het ook een fijne steen om mee te studeren.

Succes wordt aangetrokken op een niet geforceerde manier en ze zet je drempels over. Stilbiet helpt oude patronen om te zetten en los te laten. Zorgt voor meer spirituele inzichten en bevordert je innerlijke creativiteit. Het helpt accepteren en om dingen los te laten. Het is een goede steen om te gebruiken bij spirituele activiteiten.  Fysiek werkt stilbiet ontgiftend en heeft een positieve werking op pijnlijk en stramme gewrichten, ontstekingen.

Dat maakt deze steen bij uitstek geschikt voor Reiki en healings. 

Deze steen kan wat minder goed tegen water.

Deze spiegel Apofylliet weegt 743 gr, is 11 cm breed, bij 13 cm lang en ca 7,5 cm hoog

Bij aanschaf van dit item ontvang je de steen van de foto. Het past niet door de brievenbus


sp001

2 andere producten in dezelfde categorie:

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram anteposuerit litterarum formas.

Spiegel apofylliet ruw 185 gr - India

€ 37,95

Dit is niet veel voorkomend spiegel Apofylliet. De steen met de wijsheid van de Akasha kronieken, een enorme energie geleider, helpt met loslaten en het vinden van je ware ik. Daarnaast gewoon geweldig mooi om naar te kijken. De mooie grote kristallen verklappen de kwaliteit van deze Apofylliet.

Spiegel Apofylliet met Stilbiet 281 gr India

€ 50,93

Dit is een heel sterk, zachtmoedig team. Deze  combi steen zal je als eerste laten ervaren dat alles een eenheid is. Het laat je zien hoe, en dat alles alles met elkaar is verbonden is. Dus ook met het universum. Het helpt je met zachte hand en heel liefdevol je  bewustzijn te verruimen. Hierdoor krijg je meer inzichten, dromen zullen helderder worden en je zult ’weten’.

back to top