Laat een boodschap achter

Deze steen helpt je om naar binnen te kijken, antwoorden te vinden over jouw ware ik zodat je dit aan de buitenwereld kunt laten zien. Apofylliet is de steen van de waarheid en heeft een kalmerend effect op stress, zorgen en negatieve gedachten. 

Het is een mineraal die de sluiers tussen de werelden oplost zodat je andere energien kunt gaan zien. Alle heldere gave worden versterkt en blokkades worden opgeruimd. Het is een spirituele steen die de kennis van de Akasha kronieken draagt en beschikbaar maakt door het fysieke met het spirituele te verbinden. Dit werkt super fijn en behulpzaam voor mensen die een verbinding aan willen gaan met stenen en kristallen. De stilbiet zorgt ervoor dat het op een fijne, zachte en comfortabele manier gebeurd. 

De plus die deze combi heeft is dat het hart en hoofd verbind en als een sterke eenheid laat samenwerken. Onbewust en als vanzelf. Hierdoor zul je los te laten waar je geen controle over hebt en te accepteren wat er aan onzekerheid is.

maar daarnaast krijg je overzicht en wordt alles weer positiever. De stilbiet helpt je keuzes te maken en besluiten te nemen die je niet beperken en afremmen maar juist hier doorheen te breken zodat je kunt gaan ontdekken wat je werkelijke verlangens, wensen en dromen zijn. Een super fijn maatje als je je spirituele pad wilt ontdekken maar niet weet hoe en waar.

Deze steen helpt je verder te kijken dan wat je nu ziet en stappen te nemen of te leren wat verder nodig is je dromen te verwezenlijken en om te zetten naar werkelijkheid. Angst die je hebt om verkeerde keuzes te maken zullen wegsmelten en omgezet worden in de overtuiging dat iedere keuze slechts een ervaring is op je pad. 

Omdat Apofylliet enorm veel water bevat is het een geweldige geleider van energie. Apofylliet heeft een zachte energie en beschikt over de overvloedige levenskracht zoals je deze ook in de natuur tegenkomt. Het geeft je levenskracht zodat je je eigen leven weer in eigen hand gaat nemen en niet overlaat aan de invloed van buitenaf.

Apofylliet

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Spiegel apofylliet met stilbiet ruw 239 gr - India

€ 25,95

Dit is niet veel voorkomend spiegel Apofylliet. De steen met de wijsheid van de Akasha kronieken, een enorme energie geleider, helpt met loslaten en het vinden van je ware ik. Daarnaast gewoon geweldig mooi om naar te kijken. De mooie grote kristallen verklappen de kwaliteit van deze Apofylliet.

Spiegel apofylliet ruw 185 gr - India

€ 37,95

Dit is niet veel voorkomend spiegel Apofylliet. De steen met de wijsheid van de Akasha kronieken, een enorme energie geleider, helpt met loslaten en het vinden van je ware ik. Daarnaast gewoon geweldig mooi om naar te kijken. De mooie grote kristallen verklappen de kwaliteit van deze Apofylliet.

Spiegel Apofylliet met Stilbiet 281 gr India

€ 50,93

Dit is een heel sterk, zachtmoedig team. Deze  combi steen zal je als eerste laten ervaren dat alles een eenheid is. Het laat je zien hoe, en dat alles alles met elkaar is verbonden is. Dus ook met het universum. Het helpt je met zachte hand en heel liefdevol je  bewustzijn te verruimen. Hierdoor krijg je meer inzichten, dromen zullen helderder worden en je zult ’weten’.

back to top