Laat een boodschap achter

Het is gemaakt met liefde en bedoeld als dat mooie momentje stilte, dat ene momentje voor jou. Klein en subtiel. Om even in jezelf te mogen om te luisteren naar je hart en innerlijk weten. De rust te vinden als het stormt om je heen.

Geef je het kado, geef het met liefde, en de ander zal het met liefdevolle spullen vullen en omringen. Zodat het een plekje wordt om gezien te worden, om gedeeld te mogen worden en even te luisteren en te komen tot jezelf.

Het is gemaakt door Els Dekker van ietsvanels.nl. Een vrouw alle altaartjes een stukje van zichzelf geeft, zal laat ontstaan uit enthousiasme en liefde en daardoor het liefst allemaal zelf wil houden :-) Ze is bekend met haar altaartjes uit het magazine de Happinez.

De celestien op de foto is niet bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk dit met alle stenen te combineren! Om het makkelijk te maken staat er onder het menu feestdagen een aantal altaarsetjes stenen met een intentie (manifestatie, voorspoed en overvloed, rust en liefde) en staan er kleine losse stenen die perfect bij het formaat van het schaaltje of plankje passen.
Alle stenen komen met een beschrijving van hun werking, en een voorbeeld hoe je het kunt gebruiken. Dat stop ik in de verpakking erbij.

Het is ook te combineren met een schaaltje! Dan is het een wat groter altaartje voor meer of grotere stenen en andere dierbare items. Een kaarsje, wierook, alles is mogelijk!

Boeddha Eilandjes / Altaar

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

back to top