Laat een boodschap achter

Filteren op

Prachtige sieraden van edelstenen.

Hele mooie colliers, armbanden, oorbellen allemaal gemaakt van of met edelstenen

Edelsteen Sieraden

Er zijn 40 producten.

Item 1-40 van 97 in totaal item(s)

Kunziet hanger

€ 28,00

Het is een steen die verbonden is met je hart. Ze zorgt dat de lijntjes ermee worden hersteld, zodat je weer kunt luisteren en uit het leven kan halen wat erin zit.

Je hart weet immers welk pad het beste voor jou is. 

Oranje Calciet hanger - India

€ 4,95

Deze mooie oranje Calciet hanger geeft balans & energie. Activeert en stimuleert energie. Zet gedachten en wil op 1 lijn en geeft daadkracht doelen te bereiken. Geeft zelfvertrouwen, speelsheid en vitaliteit. Deze steen is uitstekend geschikt om soberheid en hulpeloosheid van je af te schudden.

Ametrien Trommelsteen 27gr

€ 8,95

Deze steen bevat de mooie combinatie van Amethist en Citrien. De natuur heeft de prachtige kleuren paarsviolet met geel met elkaar verbonden en zo vloeien de werkingen van de stenen harmonieus in elkaar over. Een bijzondere steen met veel mogelijkheden dus!

Crazy Lace agaat hanger doorboord.

€ 6,50

Geeft kalmte, kracht, zelfvertrouwen en zelfacceptatie. 
Het is een aardende steen die een emotioneel, fysiek en intelectueel evenwicht schept. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest..

Zwarte Toermalijn (hanger). - Madagaskar

€ 16,07

Met mooie duidelijke kristallen.

Een energetisch beschermende steen. Is sterk aardend en werkt beschermend op negatieve energie (voert het af) en op electro smog. Aarden zet je voeten op de grond, zodat je stevig staat.

Een fijne steen nu dat de energie van de aarde ook verandert en verhoogt.

Jade hanger doorboord

€ 7,12

Jade laat je weer van het leven houden en het met hart en ziel te leven en eruit te halen wat erin zit. Deze steen helpt je te denken vanuit overvloed, liefde en geluk ipv vanuit schaarste en angst. 

Het is een talisman, de steen van overvloed (China), de dromensteen, de steen van manifestatie en vruchtbaarheid (maori’s) en de steen van kracht en bescherming.

Amazoniet hanger doorboord - madagaskar

€ 7,67

Is een steen van innerlijk en uiterlijk werk. Voor iedereen die nu eindelijk vrede wil hebben met zichzelf en gaan leven volgens een eigen blauwdruk.

Als je je constant druk maakt om de oordelen en meningen van andere, uitgeput is door langdurige stress en grenzen moet gaan stellen raad ik je aan met Amazoniet aan de slag te gaan. Een helende positieve manifesterende steen.

Rozenkwarts hanger doorboord - Madagaskar

€ 8,66

Rozenkwarts is de steen van de liefde, onvoorwaardelijke en oneindige liefde. En liefde is een geweldig gevoel! Liefde geeft moed, het geeft energie, laad je op en vervult. Het maakt je dankbaar en rijk en het is de basis van het bestaan…De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Chalcedoon blauw hanger doorboord

€ 12,39

Chalcedoon wordt ook wel Blue lace agaat genoemd en is een perfect maatje in een stressvolle en turbulente tijd waarin je het gevoel hebt niet meer in je eigen centrum te staan. Geeft rust, evenwicht, troost. Helpt dingen onder woorden brengen en communicatie met het universum te versterken.

Amethist hanger doorboord

€ 8,66

Een mooie steen voor spiritueel inzicht en rust. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen leven en jouw levensopdracht vinden en volgen is een missie van Amethist. Dromen, vrede, liefde, moed en gelukkig zijn ook. 

Deze hangers hebben een mooie intense kleur.

Rozenkwarts hanger doorboord - Madagaskar

€ 7,12

Rozenkwarts is de steen van de liefde, onvoorwaardelijke en oneindige liefde. En liefde is een geweldig gevoel! Liefde geeft moed, het geeft energie, laad je op en vervult. Het maakt je dankbaar en rijk en het is de basis van het bestaan…De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Fantoomkwarts edelsteenhanger

€ 7,67

Als je het gevoel hebt dat je vast zit en het niet meer ziet, maar er wel iets roept dan is fantoomkwarts de juiste steen.

Fantoomkwarts is een steen die jouw ontwikkeling stimuleert zodat je jouw eigen weg kunt gaan lopen. Het zet je op het pad van je levensdoel.

Thuliet edelsteen hanger

€ 6,67

Een steen die hoofd en hart verbind, blij maakt, daadkracht geeft als je twijfelt, zorgen maakt of jezelf wegcijfert. Thuliet laat je weer thuiskomen bij jezelf. Fijn voor kinderen met faalangst.

Bergkristal harthanger doorboord 35 gr

€ 8,12

Een groot bergkristal hart. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht. Het slaat energie op, reguleert het, versterkt het en geeft energie. Zuivert en is programmeerbaar met intenties en kracht. Dit hart is zuiver en zelfs met hier en daar een regenboog als uiting van de energie en kleur die het in zich draagt

Rhodochrosiet edelsteenhanger groot

€ 15,08

Mooie grote hanger van super mooie kwaliteit Rhodochrosiet. Het staat voor liefde voor jezelf. Deze steen ruimt op van binnen zodat jij vanuit je eigen volle potentie mag gaan stralen! Het is een activerende steen die sterk inwerkt op het hart, maakt vrolijk, levendig en laat passie weer stromen.

back to top