Laat een boodschap achter

Fysieke kenmerken

Danburiet is kleurloos, lichtbruin, lichtgeel of wit. Het heeft een glazen glans of een vetglans en kan doorzichtig tot zelfs doorschijnend zijn. De naam Danburiet komt van de eerste ontdekte vindplaats, bij Danbury in Connecticut in de VS. Het is een veelvoorkomend mineraal in Amerika, onder andere in Mexico, Madagaskar, Canada en de VS. Maar ook in Italië, Duitsland en Zwitserland kan je Danburiet vinden.

 

Spirituele kenmerken

Danburiet zorgt lichamelijk voor het verdrijven van gifstoffen in het lichaam. Zeker na een heftige ingreep, zoals een chemokuur, is dit een ideale steen die helpt de tegenslagen in het lichaam te verwerken. Danburiet heeft een reinigende werking op het lichaam, vooral bij galblaas- of leverziekten.

Daarnaast zorgt het voor een flinke portie doorzettingsvermogen in moeilijke situaties en voor het accepteren van grote veranderingen.

Het werkt ophelderend en verfrissend en laat men meer tevreden zijn met zichzelf en de situatie. Het brengt als het ware geduld met zich mee en herkent bepaalde emoties en hun oorzaak. 

Tot slot stimuleert het de intuïtie, het hoger bewustzijn en het intellect van de mens. Het bevordert dromen waarin je ervan bewust bent dat je droomt, zodat je rustiger wakker wordt.

Danburiet

There is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Danburiet puntje ca 5 gr - durango Mexico

€ 8,17

Danburiet is perfect voor mensen die kaart leggen en boodschappen van het universum doorgeven. Staat voor zachtheid, kracht, perfect voor meditatie en brengt een gestrest lichaam weer tot rust. Zit vol met regenboogjes en is van hele mooie kwaliteit. Dit is een uniek stuk want deze grote kristallen komen niet zo vaak voor!

back to top